Poppentheater Muzemuis boeken?

poppentheater muzemuis boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 25 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Poppentheater Muzemuis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Poppentheater Muzemuis

Sinds 2005 zijn wij de trotse bezitter van deze prachtige Poppenkast. Hiervoor werd er 35 jaar lang poppenkast gespeeld in deze poppenkast door de familie Hildebrand. Geheel in Anton Pieck stijl beschilderd heeft deze Mega Poppenkast de indrukwekkende afmetingen van 3,5 meter hoog en 4,5 meter breed.

Met deze afmetingen is het de grootste poppenkast van Europa. De schitterende poppenkast poppen met hun betoverende uitstraling zijn gedurende 4 x 25 minuten te bewonderen. Het uitstekende geluid, stoeltjes, de sublieme poppenkast en onze poppenspeler vertegenwoordigen het summum op het gebied van poppenkasten.

Boekingen Poppentheater Muzemuis

Wanneer je een echte publiekstrekker zoekt voor jouw evenement zoals winkelcentra, brederieën, jaarmarkten en ook nog eens de kinderen wil entertainen, dan is de Poppentheater Muzemuis daar prima voor inzetbaar.

Let alleen wel op de afmetingen, deze poppenkast kan over het algemeen alleen op buitenevenementen geplaatst worden.

Specificaties Poppentheater Muzemuis

  • Afmetingen ingeklapt: 2.25m x 4.30m x 2.30m (hxbxd);
  • Afmetingen uitgeklapt: 3.5m x 4.5m x 2.3m (hxbxd);
  • Benodigde stroom: 1 x 220 volt / 16 ampère;
  • Begeleiding: 1 persoon;
  • Inclusief: 6 bankjes waar ca. 40 kinderen op kunnen zitten.

Poppentheater Muzemuis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Poppentheater Muzemuis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Poppentheater Muzemuis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Poppentheater Muzemuis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Poppentheater Muzemuis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Poppentheater Muzemuis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Poppentheater Muzemuis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Poppentheater Muzemuis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!