Queen Revival Band boeken?

queen revival band boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 a 70 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline

icon-notice

Opmerking

Tribute Queen

Queen Revival Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Queen Revival Band

QUEEN is een van de meest succesvolle en belangrijkste Bands uit de Rock-geschiedenis. Wereldwijd heeft het laatste Queen album “Made in Heaven” alleen al 5 keer goud gewonnen, 10 keer platina, 4 keer dubbel platina (inclusief Duitsland en Nederland) en 6 keer platina in sommige andere landen.
Na de tragische dood van zanger Freddie Mercury maakten vijf professionele muzikanten uit de regio Düsseldorf er een punt van om de fantastische sfeer van de legendarische Queen concerten voort te zetten.

De Queen Revival Band, wiens leden terugkijken op een enorme muzikale ervaring, slaagde al in hun eerste nacht in 1993. Op 14 mei 2003, precies tien jaar na hun eerste optreden, vierde de nummer 1 van Queen Tribute Bands haar jubileum op het podium in Frankfurt en de show eindigde met staande ovaties.

Boekingen Queen Revival Band

In een spectaculaire liveshow, die is gewijd aan het fenomeen van Queen en Freddie Mercury, neemt de Queen Revival Band je mee terug naar de jaren 70 en 80 en verandert het publiek in een enorm koor en zingt al die onvergetelijke meesterwerken als “we are the champions”, “bohemian Rhapsody”, “radio Gaga”.. enz

In tegenstelling tot pogingen van andere tribute bands om Queens nalatenschap in een musical te veranderen, viert de Queen Revival Band een echte rockshow.

Met een podium setting net als het origineel, de typische Queen-Outfit (vooral de ongelooflijke close looks van Harry en Stefan a.k.a. Freddie en Brian) en “Freddies” interactie met het publiek valt de Queen Revival Band op in muziek en show.

Nummer één Queen Tribute!

Vanwege een grote publieke vraag werd deze musical van 12 miljoen euro uitgevoerd in de Musical Dome in Keulen van December 2004 tot en met september 2008. “WE WILL ROCK YOU” is tot nu toe de meest succesvolle musical in Keulen en zal worden voortgezet in Stuttgart vanaf begin november 2008. De reden voor het verplaatsen van de musical naar Stuttgart is afhankelijk van inzichten in de politiek van Keulen en niet van een afnemende show zelf. Momenteel wordt de musical ook uitgevoerd in Sydney, Las Vegas, Barcelona, ​​Madrid, Zürich en Moskou met nog meer plaatsen in het vooruitzicht.

In tegenstelling tot de musical viert de QUEEN REVIVAL BAND een QUEEN LIVE SHOW met een toerend rockconcert.

Kom in de stemming

Queen Revival Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Queen Revival Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Queen Revival Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Queen Revival Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Queen Revival Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Queen Revival Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Queen Revival Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Queen Revival Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!