Ralvero boeken?

Ralvero-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ralvero boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ralvero

Ralvero alias Ralf Baartmans werd geboren op 27 juni 1986 in Roosendaal, Zuid-Holland. Dat muziek maken zijn grote passie zou zijn wist hij al op jonge leeftijd. Op 10-jarige leeftijd speelde hij al drums nadat hij alle potten en pannen had verslagen. Ritme zit Ralvero altijd in het bloed na 6 jaar drumles van Johan Boere van de beruchte Nederlandse drumact Slagerij van Kampen ging hij op zoek naar een nieuw muziekavontuur.

Boekingen Ralvero

Ralf haalt zijn inspiratie uit allerlei soorten muziek, van elektronisch tot klassiek. Hij brengt al enkele nummers uit, maar genereert de laatste tijd veel opschudding met zijn dansvloer-hit ‘Party People’. Party People wordt gesupportd door alle grote namen in het cene, waaronder ErickE, Bob Sinclar, David Guetta, Axwell, Chuckie, Laidback Luke, Gregor Salto, Sidney Samson, Eddie Thoneick, Sunnery James & Ryan Marciano en anderen … en word een echt zomeranthem. De track is uitgebracht op Sneakerz MUZIK!

Kom in de stemming

Ralvero boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ralvero te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ralvero wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ralvero viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ralvero online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ralvero boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ralvero kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ralvero boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!