Robert Verweij boeken?

robert verweij boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Robert Verweij boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robert Verweij

Robert Verweij werd op 2 mei 1979 geboren te Lopik. Vanaf z’n 5e wist hij al dat hij kok wilde worden en dat gevoel is alleen maar sterker geworden. Maar alleen koken was niet genoeg, hij wilde méér. Gezien zijn wortels in een ondernemersfamilie liggen, is een baan als kok gewoon niet voldoende…

Na de hotelvakschool werkte hij in diverse restaurants, waaronder sterrenrestaurant ‘The Vineyard’ in Newbury, Engeland. Op z’n 23e besloot hij een eigen bedrijf te beginnen. Naast het werken als freelance kok kreeg hij al snel de smaak te pakken van het les geven. Mensen verwennen en kennis laten maken met nieuwe producten of technieken, dat blijkt hem op het lijf geschreven.

Één van de jongste vinologen ooit

Passie en kennis overdragen op anderen is een tweede natuur voor Robert. Naast koken en eten ontwikkelde Robert een aan obsessie grenzende interesse voor wijn. Een hele rits wijnopleidingen passeerde de revu, van “Biochemie in wijn” tot “Master Wine Taster”, van “Technisch Wijnproeven” tot “Gastronomie” bij Peter Klosse. Het voorlopige eindpunt hierin was het in 2005 behalen van de titel “Vinoloog van de Wijnacademie”. Met z’n 25 jaar was hij één van de jongste Vinologen ooit.

Z’n honger naar culinaire kennis leidde tot een indrukwekkende lijst met diploma’s, waaronder diverse van het SVH: Leermeester, Sociale Hygiëne en IJsbereider. Maar diploma’s zelf zeggen hem niets: “het gaat niet om pure kennis, het gaat erom wat je ermee doet!” Geïnspireerd door zijn eigen mentoren zette Robert Verweij dan ook z’n eigen cursus op: de Kaascursus. Deze succesvo0lle opleiding is inmiddels door vele collega’s uit het vak gevolgd, vaak uit de hogere regionen van de horeca.

Boekingen Robert Verweij

Naast kennis vergaren is kennis doorgeven iets wat hij erg belangrijk vindt. Vandaar dat deze vakidioot in 2006 toe mocht treden tot de Associatie van Wijndocenten. In zijn Culinair Centrum te Beverwijk gaf hij dan ook naast kookworkshops veel wijncursussen voor beginners en gevorderden. Tijdens de workshops was het combineren van wijn en spijs zijn stokpaardje.

“Hierover is weinig kennis in Nederland, maar er is gelukkig veel interesse in” volgens Robert. Ook krijgen steeds meer mensen plezier in koken, en dat vindt hij een goede ontwikkeling. In 2007 kwam Robert Verweij als TV-kok terecht bij het populaire TV-programma Life & Cooking. Naar eigen zeggen niet om een Bekende Nederlander te worden, maar om een ontzettend groot publiek te bereiken.

Robert Verweij bij Life & Cooking

“Een miljoen kijkers tegelijk iets leren over eten of wijn, dat is toch supergaaf?”. Naast laten zien wat hij zelf allemaal kon, vond hij het vooral belangrijk om de kijkers (en Carlo en Irene) iets te leren waarmee ze zelf aan de gang konden. Door z’n leuke recepten en ideeën kon hij rekenen op de sympathie van de trouwe fans van Life & Cooking.

Inmiddels is onze TV-kok ook wekelijks te bewonderen in het RTL4 programma 4Me, dat elke zaterdag te zien is om 16.00uur.

Kom in de stemming

Robert Verweij boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robert Verweij te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robert Verweij wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robert Verweij viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robert Verweij online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robert Verweij boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robert Verweij kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robert Verweij boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!