Ransom boeken?

Ransom-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ransom boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ransom

Het begon allemaal in maart 2015, toen Ransom optrad in de beroemde Pussy lounge Wintercircus. Hun naam werd onmiddellijk bepaald door de release van ‘Fistpumpin’ ‘, die een’ ‘massive floor killer’ ‘werd. Het geluid van Ransom staat bekend om de feelgood-vibe die ze weten te verwerken in elk nummer dat Ransom maakt.

Fistpumpin

Gekleed in pakken, in combinatie met een koffer gevuld met Beats ’n Bills, kun je je beter overgeven, omdat je niet kunt ontsnappen.
Onlangs heeft Ransom de opvolger van ‘Fistpumpin’ ‘genaamd’ Bomberman 2017 ‘uitgebracht en er komt nog meer. In de nabije toekomst zullen ze een remix van ‘All The Ladies’ uitbrengen van LNY TNZ en Ransom werd ook gevraagd om de WHITE-cd van de meest uitverkochte hardere stijlencompilatie te mixen: The Defqon.1 CD.

Boekingen Ransom

2017 is naast muziek, ook het jaar waarin hun eigen concept werd geboren, genaamd ‘Ransomnia’, waar verschillende artiesten tijdens deze nachten vol waanzin meedoen aan Ransom. Een ander hoogtepunt was de uitnodiging van Tomorrowland. Naast het spelen op het festival hadden ze de eer om hun verhaal te vertellen in de Tomorrowland-krant.

Kom in de stemming

Ransom boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ransom te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ransom wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ransom viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ransom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ransom boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ransom kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ransom boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!