Da Rick boeken?

Da-Rick-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Da Rick boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Da Rick

De knettergekke en altijd feestende Neder-Belg Da Rick (Flor Theeuwes) was in de 90’s & 00’s samen met Da Boy Tommy verantwoordelijk voor meer dan 15 Belgische Ultratop 20 hits. Hits als: Halloween #1, Candyman #1, Attention #12, Bill & Monica #9 en Let’s Get Ready to Rumble ‘9 zijn nog steeds dikke feestklassiekers waarop ieder publiek helemaal los gaat!

Nummer 8 USA Billboard HOT 100

Als DJ & MC weet Da Rick als geen ander hoe het is om een zaal op z’n kop te zetten. Van Sportpaleis tot groot festival en van fuifzaal tot feesttent. Met meer dan 1.000 optredens over de hele wereld is zijn ervaring de garantie tot FEEST. Als producer van de wereldhit ‘Listen to your Heart’ brak Flor met zangeres Edmée alle records: nummer 8 in de USA Billboad HOT 100 en Top 10 over heel de wereld! Een prestatie die zelfs bij de grote dance DJ’s van nu nooit meer is geévenaard!

Boekingen Da Rick

Nog steeds maakt Da Rick met grote regelmaat lekkere dance knallers! Zo zijn ‘Break the Silence’ en ‘Banaan’ grote knallers in de Freestyle. Er is een nieuwe boenk-mix van Halloween en ‘Liever Doof’ is een knallende Carnaval/Hardstyle hit! Da Rick sloot geheel in eigen stijl de Mainstage van Kamping Kitsch Club 2018 af samen met DJ Furax. Een optreden dat nog lang in het geheugen zal staan van de ultieme party freaks.

Kom in de stemming

Da Rick boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Da Rick te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Da Rick wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Da Rick viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Da Rick online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Da Rick boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Da Rick kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Da Rick boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!