Dj Norman boeken?

dj norman boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Verlenging van de show mogelijk in overleg

Dj Norman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Norman

Dj Norman draait al heel wat jaren op uiteenlopende podia in binnen- en buitenland. Ook als producer heeft Norman vele hits op zijn naam staan. Vanaf 1992 draait en produceert hij. Dj Norman heeft verschillende remixen onder zijn pseudoniemen gereleased. Waaronder ‘Plastic Dreams’ voor Jaydee (2010) onder de naam Housebangerz. En onder Dj Norman een remix voor Kane – Can you handle me. (2000)

“Kom tie dan” met The Darkraver is z’n grootste hit geweest met een notering in de top 40 op nummer 2. Ook heeft Norman 14 jaar een radioshow gepresenteerd op Fresh FM. In deze show behandelde Norman samen met Darkraver & Gizmo de nieuwste en heetste releases. Vanaf 2012 tot 2017 heeft Norman gedraaid als dj voor Freestyle Maniacs. Met dit project volgde het ene succes het andere succes op. Onder andere een officiële remix voor 2 Brothers on the 4th Floor – Never Alone! was een wapenfeit…

Boekingen Dj Norman

Maar Norman wilde meer… Na 5 jaar vond Norman het mooi geweest en stopte hij bij Freestyle Maniacs. Direct daarna was hij weer aan zijn solo carriere gaan werken en werd hij ook A&R manager voor de labels Baby’s Back & Kobbra van Combined Music. Ondertussen heeft Norman sinds 2018 weer veel tracks geproduceerd. Waaronder samen met Billy the Kit de remix voor T-Spoon – No time 2 waste. Deze remix heeft 4 weken op nummer 1 gestaan in de Hardstyle.com Freestyle chart.

Wil je Dj Norman op je festival, club of privéfeest? Dit feestbeest knalt van het begin tot het eind. Een mix van pompende EDM beats, hardstyle, freestyle en invloeden van de 90’s rave periode komen allemaal aan bod in z’n set. Zijn nieuwste release is de remix van 2 Brothers on the 4th Floor ‘Come Take My Hand’ een samenwerking met Billy the Kit en Housewerk.

Kom in de stemming

Dj Norman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Norman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Norman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Norman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Norman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Norman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Norman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Norman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!