Rehab boeken?

Rehab-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Rehab boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rehab

De Nederlandse DJ en producer R3hab heeft in korte tijd behoorlijke bekendheid verworven in de internationale dance-scene. Zijn skills als producer en liefde voor electronische muziek hebben van hem een de meest gevraagde dance-remixers gemaakt. Zo maakte hij onder andere remixes voor Lady Gaga, Jennifer Lopez, Calvin Harris, Lil’ Wayne, Ne-Yo, Pitbull, Sean Paul, Dada Life, Snoop Dogg, LMFAO en Bob Sinclar.

Samenwerking met Afrojack

Ook R3hab’s eigen tracks doen het goed op de dansvloer en worden vaak genoemd in de Beatport charts. De meest opvallende releases zijn ‘Pump The Party’ geproduceerd met Ferruccio Salvo, ‘The Bottle Song’, gereleased bij Wall Recordings en ‘Prutataaa’, R3hab’s eerste samenwerking met Afrojack.

Boekingen Rehab

Het is dan ook geen verrassing dat de multi-getalenteerde R3hab snel kon tekenen bij Afrojack en hij wordt dan ook ‘een van de grootste talenten’ van Wall Recordings genoemd.

Kom in de stemming

Rehab boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rehab te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rehab wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rehab viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rehab online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rehab boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rehab kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rehab boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!