Rick ter Meer boeken?

rick ter meer boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Rick ter Meer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rick ter Meer

Feest! In de breedste zin van het woord! Daar is waar Rick voor staat.
Rick is geboren op 1 februari 1992 te Eindhoven. Het feest is er letterlijk al met carnaval bij hem naar binnen gekomen. Sinds 2017 maakt Rick zijn eigen Nederlandstalige Feestmuziek. In 2017 en 2018 is Rick prins bij een carnavalsvereniging geworden en vanuit daar is het muzikale balletje gaan rollen. Met een eigen verenigingsnummer en als in eerste instantie als grapje bedoelde carnavals plaat. De reacties waren goed en overal werd de microfoon bij Rick in zijn handen geduwd.

Boekingen Rick ter Meer

Hieruit voort is Rick op het idee gekomen een eerste plaat op te nemen bij Strictly Music waar hij er inmiddels nou al drie heeft opgenomen. De vierde is al in de maak én ook voor komend carnavalsseizoen komt er weer een feestplaat aan! Waar er feest nodig is zal Rick daarvoor zorgen, met populaire meezingers en uiteraard zijn eigen repertoire.

Kom in de stemming

Rick ter Meer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rick ter Meer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rick ter Meer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rick ter Meer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rick ter Meer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rick ter Meer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rick ter Meer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rick ter Meer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!