Rob van Daal boeken?

rob van daal boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Rob van Daal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rob van Daal

Rob van Daal is een geboren en getogen echte Brabander, maar voelt zich zeker ook als een vis in het water in de rest van Nederland. Want ook daar is Rob ene graag geziene gast en is zijn succes ongekend. Rob van Daal is een ras entertainer met een warm stemgeluid. Hij weet met zijn uitstraling elke zaal te entertainen en mede hierdoor gaan op ieder feest dan ook de voetjes van de vloer.

Meer dan 25 jaar treed deze Brabantse warme persoonlijkheid op in cafés, zalen en grote evenementen door heel Nederland. Rob is een grote toegevoegde waarde voor iedere gelegenheid waarbij hij naast zijn goede zangkwaliteiten ook als een goed entertainer/gastheer kan fungeren. Rob heeft in al zijn jaren verschillende albums en singles uitgebracht, zoals ‘He Trut’, ‘Valeria’, ‘Ik ga leven’, ‘Ik wil een kus’, ‘Natalie’, ‘in een klein cafeetje’, ‘Manuel of Manuela’ en natuurlijk de single ‘leven lukt me niet met jou’ welke goed heeft gescoord in de singles top-100. Na andere hits zoals ‘kon ik maar even’ en de klassieker ‘we benne op de wereld’, kwam Rob met een nieuw album ‘Omdat we vrienden zijn’.

Boekingen Rob van Daal

Al met al is Rob van Daal een ras artiest in hart en ziel waardoor ieder optreden vol overgave word uitgevoerd en eindigt in een groot feest. Rob is behalve als zanger ook te boeken als presentator, dj of motivator. Tevens is Rob als ambassadeur verbonden aan de stichting ADHD.

Kom in de stemming

Rob van Daal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rob van Daal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rob van Daal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rob van Daal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rob van Daal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rob van Daal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rob van Daal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rob van Daal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!