Robert Feelgood boeken?

robert feelgood boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Robert Feelgood boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robert Feelgood

Een Nederlander geboren en getogen in het culturele hart van het land en een van de belangrijkste steden van Europa, Amsterdam. Robert heeft een leven ondergedompeld in muziek en heeft sinds zijn eerste dj-set in 1996 onvergetelijke soundtracks geleverd aan vele duizenden evenement bezoekers. Hij staat bekend om zijn ‘feelgood’ house-muziek.

Zijn releases zijn ondertekend door grote huislabels en als gevolg hiervan verschijnen deze tracks in (dj) hitlijsten over de hele wereld. Armada, Armada Deep, Next-Gen, Which Bottle Records, Hotfingers, Pornostar, Area94, Vamos, JANGO, Housesessions, Whorehouse, Tactical, IAMM MUSIC en Tiger Records zijn slechts enkele van deze labels. Zijn tracks krijgen ondersteuning van Tiësto, Martin Garrix, Kryder, Bingoplayers Patrick Hagenaar, Lucas & Steve en vele anderen.

Hij leverde officiële remixen voor ‘Dominator van Human Resource’ en in 2018 zorgde hij samen met Luca DeBonaire voor een rmeix van het 90’s house anthem “Don’t You Want Me” van Felix, die op Armada werd uitgebracht. Robert heeft belangrijke residenties in gerenommeerde clubs zoals Escape Venue, Hotel Arena, Bells Club, Club NL, Hall Toll en speelt op festivals als Free Your Mind, Summerloverz, Blue Moon, Fuse Festival en nog veel meer.

Boekingen Robert Feelgood

Zijn opzwepende muziek brengt hem naar internationale clubs en festivals in Noorwegen, Kroatië, Curaçao, IJsland, Spanje, Frankrijk, Indonesië, Estland, Wit-Rusland, Hong Kong, Griekenland en Sjanghai. Als radio-dj voorzag Robert wekelijks zijn huisgeluiden op de Powermix van Radio538 met Jeroen van Inkel en Dj Devious, later op Wild FM en nu verzorgt hij de maandelijkse SOUND OF LOVE-podcast. De veelzijdigheid van Robert blijkt uit zijn multimuzikale capaciteiten, die hem zine optreden in collectieven waar hij samen met zangers, viool-, saxofoon- en slagwerkers speelt.

Hij heeft het vermogen om terug te keren naar de wortels van de dancemuziek op een manier die aansluit bij de hedendaagse behoeften van de huidige eisen van het publiek. Robert Feelgood; een bruisende, toegewijde en multifunctionele man met een warme persoonlijkheid, maar vooral een publiekstrekker uit Amsterdam die altijd voor een volle dansvloer zorgt met zijn eclectische mix van funky house grooves. De essentie van uitgaan is te vinden in de personificatie van deze werkelijk getalenteerde en diverse artiest.

Kom in de stemming

Robert Feelgood boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robert Feelgood te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robert Feelgood wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robert Feelgood viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robert Feelgood online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robert Feelgood boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robert Feelgood kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robert Feelgood boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!