Cafe Bellevue boeken?

cafe bellevue boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Café Bellevue boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Cafe Bellevue

Café Bellevue is een fantastische en breed inzetbare band met een zeer gevarieerd repertoire. Het gezelschap kan op iedere denkbare sfeer en situatie inspelen met een bezetting variërend van 1 tot 5 zeer ervaren muzikanten. Ze kunnen sfeervolle achtergrondmuziek spelen maar ook een volle zaal feestelijk op zijn kop zetten. Het komt regelmatig voor dat de band spontaan de vaste speelplek verlaat om even tussen de gasten op te treden. Dus akoestisch midden tussen het publiek contact maken met uw gasten en met versterking zodat er lekker gedanst kan worden op de meest uiteenlopende muziek stijlen. Het repertoire is enorm uitgebreid, van Franse Chansons tot Zuid-Amerikaans, Nederlandstalig en Engelstalige Jazz en Pop-classics. Alles even smaakvol en enthousiast gebracht, van intiem tot feestelijk uitbundig.

Boekingen Cafe Bellevue

Café Bellevue levert muzikaal maatwerk en kan in diverse samenstellingen optreden. De muzikanten kennen het klappen van iedere denkbare muzikale zweep en zien het als een uitdaging om úw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
En dat doen zij dan ook altijd. Laat U adviseren door Twilight Entertainment over de beste samenstelling voor uw feest. Afhankelijk van de aard en grootte van uw evenement en het beschikbare budget, kunnen wij U een op maat gesneden voorstel doen.

Kom in de stemming

Cafe Bellevue boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Café Bellevue te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Café Bellevue wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Café Bellevue viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Café Bellevue online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Café Bellevue boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Café Bellevue kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Café Bellevue boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!