Ronald Pijls boeken?

Ronald-Pijls-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ronald Pijls boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ronald Pijls

Bijna 24 jaar geleden startte Ronald Pijls uit Landgraaf zijn zangcarrière. Op 15 jarige leeftijd wist hij al wat vastelaovend betekende en werd hij wereld beroemd in zijn geboorteplaats Schaesbergerveld waar hij tot de dag van vandaag nog jaarlijks optreed op de basisschool en voor de plaatselijke „carnavals” verenigingen.

Een kameleon op het podium

In 1990 stond Ronald al op diverse carnavals-verzamelcd’s en bleef zijn vastelaovend bloed kruipen waar het niet kan gaan. De meesten kennen Ronald van zijn internationale repertoire, zijn tribute to Robbie Williams, 100% feest! en natuurlijk van zijn eigen Limburgstalige pop muziek waar hij regelmatig mee op de radiostations (binnen- en ver buiten de regio) mee te horen is. Hij is, zoals velen zeggen, een kameleon op het podium en weet iedere sfeer om te toveren tot een groot feest. Door de tal van muzikale mogelijkheden die Ronald Pijls te bieden heeft, bleef zijn vastelaovend bloed zachtjes op de achtergrond pruttelen wachtend op een kook moment.

Boekingen Roland Pijls

3 jaar geleden nam Ronald samen met de inmiddels wereld beroemde band „Wir sind spitze!” zijn hit „Ich zing ein leed veur dich” op. Kort daarna bracht hij zijn album „Ronald Pijls 22 jaor artiest” uit met vele meezingers en feestknallers zoals; Gaef mich ein kus, Vrunde, Sjatje maog ich dien foto, Wae neet sjpringt dee kin neet fieste, Sweet Caroline, Rosamunde „Ein duutsj meadje”, en O he he ho. In januari van dit jaar kwam Ronald Pijls met zijn nieuwste feestknaller het „Hia Holiadi Jow leed”, voor de meeste feestgangers bekend als Hey Babariba. Na enkele dagen was dit nummer al een internationaal succes. Via social media wordt het nieuwe nummer van Pijls in Nederland en België geliked, geshared en bejubeld. Ook tijdens de optredens gaat het dak er steeds weer af!

Bent u op zoek naar iets nieuws? 100% live feest entertainment? 30 minuten gegarandeerde sjtumming en sjpass? Polonaise, sjoenkel, sjpringen en mitzinge ?

Kom in de stemming

Ronald Pijls boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ronald Pijls te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ronald Pijls wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ronald Pijls viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ronald Pijls online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ronald Pijls boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ronald Pijls kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ronald Pijls boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!