Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken?

ronny wijngaarde boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator)

Ronny Wijngaarde is ontdekt door Joop van den Ende (Soundmixshow 1986) en is sindsdien een veel gevraagd artiest in Nederland België en Duitsland. Ronny is in het buitenland ook bekend geworden met de groep TAVARES! Ronny Wijngaarde is bekend in binnen- en buitenland als “The Dutch Lionel Richie”. Lionel Richie noemt hem zijn enige echte ‘look a like’ met een fantastisch stemgeluid.

Het uitgebreide repertoire van Ronny bevat disco, soul, evergreens en hedendaagse popmuziek. Kortom, zijn optreden staat garant voor een mega swingend optreden! Ronny staat garant voor een fantastische feestavond voor jong en oud!

Boekingen Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator)

Naast zang combineert Ronny zijn zang met een spectaculaire percussionshow! Met de zang en opzwepende percussie van Ronny Wijngaarde ga je volledig uit je bol op pittige popnummers van nu en een flinke dosis dansbare highlights van Disco, Soul en Funk sinds de 70’s en 80’s. Naast Engelstalige nummers ook ruime keus aan Nederlandstalige meezingers. Kortom, een allround artiest!

Voel de vibes, beleef de beats en geniet van de grooves. Dit wordt een absolute knaller! Een optreden van Ronny is inclusief geluidsman en hoogwaardige geluidsinstallatie. Een avondvullend programma (inclusief DJ) voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Kom in de stemming

Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!