Roog boeken?

Roog-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Roog boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Roog

Muziek is altijd al belangrijk in het leven van DJ Roog. Op zijn 13e begon hij met produceren en op zijn 14e begon hij met draaien. Hij heeft gedraaid op feesten als SOAP, Wasteland en Silly Symphonies, kortom meer de stijlvollere feesten. Hij is vooral populair in de grote steden. Hij begon samen met zijn broer Greg ook te produceren onder de naam Hardsoul, waar het duo veel succes mee verkreeg. Zijn stijl is te omschrijven als een mix van funk, soul en disco.

Hypnotiseren van elk publiek

Wat moeten we nog meer vertellen of een man die ‘God DJ’ genoemd wordt? ROOG (Rogier van Bueren) kwam de scene binnen knallen in de late jaren 90. Zijn baanbrekende 3-decks (tegenwoord 4-decks) performances en het naadloos laten samensmelten van allerlei vormen van housemuziek bezorgde hem al snel de nodige aandacht. Door zijn unieke manier van het draaien met eigen re-edits en accapella’s verzamelde hij flink wat respect van degenen die hun sporen ondertussen achter gelaten hebben in de scene, zoals Erick Morillo en Mark Knight. Ook is hij van grote invloed geweest op een hele nieuwe generatie van DJ/producers. Hoewel hij ook een een “DJ’s DJ” wordt genoemd, is zijn grootste talent het hypnotiseren van elk publiek wat hem de populariteitsprijs in Nederland sinds 2000 oplevert.

Boekingen Roog

Deze hardwerkende plaatendraaier is niet content met het hebben van een van de meest succesvolle carieres in de Nederlandse house scene; hij maakt ook deel uit van de meest succesvolle en invloedrijke duo’s van het land: Hardsoul en HouseQuake.

Hardsoul

Hardsoul (met zijn broer Greg) is zo ongeveer eigenhandig verantwoordelijk voor het populair maken van de soulful en Latin house in Nederland door hun legendarische ‘Sound of Love and Dedication’ serie. Internationaal gezien waren ze de eerste Nederlandse artiesten die getekend warden met het wereldwijd gerespecteerde house label Defected. Op dit label hebben ze tracks gereleased zoals ‘Back Together’ en ‘Self Religion’. Na het success van deze releases deden ze een wereldtour met het Defected In The House concept, en dat bracht ze in alle uithoeken van de wereld. In 2009 werden ze geeerd met de taak om een Defected In The House compilatie te maken, iets waarmee ze zich in een selecte groep bevinden met Masters At Work, Martin Solveig, Dennis Ferrer en Bob Sinclar.

HouseQuake

De samenwerking met vriend en superster DJ Erick E resulteerd in de geboorte van HouseQuake. HouseQuake is een concept met een echt kwaliteitskeurmerk, een beweging die middels het sneeuwbaleffect uitgemondt is in een 5-decks show en DVJ spelers om een extravagante geluids- en lichtshow te creeeren. Dit duo heeft op elk groot festival als headliner gestaan en hebben hun eigen festival elk jaar: HouseQuake festival.

Kom in de stemming

Roog boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Roog te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Roog wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Roog viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Roog online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Roog boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Roog kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Roog boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!