Ruben Hein boeken?

ruben hein boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ruben Hein boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ruben Hein

Groundwork Rising, het nieuwe album van Ruben Hein, is in veel opzichten een stap vooruit naar het begin en naar eenvoud. Vanaf het moment dat hij voor het eerst aan de piano van zijn ouders zat, was muziek een onuitputtelijke bron van inspiratie, energie en ontdekking. Maar naarmate hij ouder werd, verloor hij dat magische gevoel; muziek verbaasde en verbaasde niet meer zoals vroeger. Heroveren dat hij op een zoektocht ging; om de waarheid te vinden, om schoonheid te vinden, om zichzelf te vinden.

Hein besloot om te nemen wat hij had geleerd en het tot de essentie te verdunnen. ‘Ik speel graag piano’, zegt hij. “En ik hou van zingen.” Een uitdaging begon vorm te krijgen – om eerlijke, oprechte liedjes te schrijven die niet verfraaid moesten worden. Met andere woorden, om terug te gaan naar de basis; alleen hij, een piano en zijn stem.

Er waren solitaire schrijfsessies in het bos gepland, met alleen een oude rode piano als gezelschap. Opgesloten in afzondering, ver weg van het drama van het dagelijkse leven, kon Hein toestaan ​​dat ‘het grote niets’ het overnam. Langzaam maar zeker kwamen ideeën uit de kou, kleine haakjes en melodieën om te worden opgevangen en ontwikkeld. Hij pakte zelfs een gitaar op, nog een stap buiten de grenzen die volgens hem om hem heen waren geplaatst. En hij maakte en paste aan, waarbij hij zijn instinct volgde, waar ze ook heen leidden.

Boekingen Ruben Hein

Het resultaat is een verbluffende verzameling van twaalf weemoedige liedjes die meanderen en zweven. Hij put misschien uit vele, ongelijksoortige invloeden – Radiohead’s gevoel voor grootsheid, Paul Simon’s tijdloze popmelodieën, de rustige gratie en schoonheid van Thomas Dybdahl – maar Hein wervelt dit allemaal samen tot iets unieks. Groundwork Rising blinkt uit in het creëren en behouden van stemmingen, die met gemak en verfijning van zachte warmte naar meer dramatische, treurige momenten gaan. Het is ook niet gehaast, de liedjes mogen zacht blijven hangen, ontplooien in hun eigen tempo.

Overal is de instrumentatie behendig en subtiel, nooit indringend, nooit aanmatigend. En hoewel sommige van de mooiste momenten van Groundwork Rising Hein alleen aan zijn piano vinden, is hij het meest visceraal en krachtig wanneer hij streeft naar het epos. ‘Eyes’ heeft de branie van een rockklassieker, maar het zijn de verzengende riffs en het torenhoge refrein van ‘Gameshow’ dat de show steelt. Het is het lied dat de pogingen om hem voor eens en voor altijd in een hokje te stoppen, zal doden, en het bewijs dat de cirkel rondgaan inderdaad een zeer rijk dividend heeft betaald.

Kom in de stemming

Ruben Hein boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ruben Hein te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ruben Hein wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ruben Hein viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ruben Hein online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ruben Hein boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ruben Hein kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ruben Hein boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!