Wibi Soerjadi boeken?

Wibi-Soerjadi-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Wibi Soerjadi boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi werd in 1970 in Leiden geboren. In 1985 won hij de 1e prijs op het Prinses Christina Concours in Den Haag. In 1988 won hij de 1e prijs op het Nationaal ‘Eurovision Competition for young musicians’. Als jongste deelnemer en enige Nederlandse finalist won hij in 1989 de derde prijs op het Internationale Franz Liszt Pianoconcours te Utrecht dat bekend staat als een van de zwaarste pianoconcoursen ter wereld.

Uitzonderlijk getalenteerde musici.

Reeds na vier jaar studie bij Jan Wijn aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, deed hij vervroegd eindexamen als uitvoerend musicus. Voor het oog en oor van de examencommissie, een overvolle Bachzaal in Amsterdam en de camera’s van de VPRO televisie behaalde hij het hoogst denkbare resultaat, een tien met onderscheiding. In 1990 vielen hem meerdere prijzen en onderscheidingen ten deel, waaronder de Elisabeth Evertsprijs, een prijs voor uitzonderlijk getalenteerde musici. Met het doel een traditie te doen herleven, gaf Wibi Soerjadi op 2e Kerstdag 1993 zijn eerste Kerstrecital in een uitverkochte Grote Zaal van Het Concertgebouw te Amsterdam. Deze traditie zet hij nog steeds jaarlijks voort in een altijd uitverkochte Grote Zaal.

Meerdere malen platina of goud behaald.

Wibi Soerjadi heeft inmiddels vele concerten gegeven in binnen en buitenland waaronder Engeland, Italië, Indonesië, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en de Verenigde Staten. Hij concerteerde met vele toonaangevende orkesten waaronder het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Radio Filharmonisch Orkest en het Leipzig Gewandhaus Orkest. Hij trad op met dirigenten zoals o.a. Evgeny Svetlanov, Vassili Sinaisky en Sergiu Commissiona. Wibi Soerjadi heeft een reeks succesvolle CD’s opgenomen bij Philips Classics. De CD’s hebben meerdere malen platina of goud behaald.

Carnegie Hall in New York

Op 22 november 1996 gaf hij een zeer succesvol debuutrecital in de fameuze grote zaal van Carnegie Hall in New York. De CD “Wibi Soerjadi live at Carnegie Hall” is een live registratie van dit succesvolle debuut. Twee weken na de release kreeg hij de CD in goud overhandigd tijdens de officiële opening van Wibi Soerjadi’s eigen concertzaaltje in Twisk op 14 maart 1997. Op 25 oktober 1998 kreeg Wibi Soerjadi voor de Duitse ZDF Televisie de prestigieuze Echo Klassik Award van de Deutsche Phonoakademie overhandigd in Hamburg. Op 17 maart 1999 heeft Wibi Soerjadi tijdens de uitreiking van de Edison Classical Music Award de allereerste Publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Boekingen Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi heeft onlangs het 2e en 3e pianoconcert van Sergei Rachmaninov opgenomen met het London Philharmonic Orchestra o.l.v. Miguel Gomez-Martinez. Wibi Soerjadi speelt waar mogelijk op zijn eigen Bösendorfer Concertvleugel Imperial 2.90m. Het transport en de verzorging van dit bijzondere instrument is in handen van de heer Obbo Spanjaard.
Wibi Soerjadi viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum als Concertpianist.

Wibi Soerjadi in concert

Boek Wibi Soerjadi op elke geschikte locatie in Nederland voor een bijzonder soloconcert, valentijn-, tuin-, kerst- en/of nieuwjaarsconcert.
Uitkoopgage/prijs op aanvraag

Wibi Soerjadi landgoedconcert (Zeist)

Boek een exclusief en intiem salonconcert van Wibi Soerjadi in de gerestaureerde grote salon van zijn adembenemend landgoed De Wulperhorst te Zeist. De tijden van romantiek herleven. U waant zich als speciale gast op een negentiende eeuws salonconcert.
Uitkoopgage/prijs op aanvraag

Kom in de stemming

Wibi Soerjadi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wibi Soerjadi te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wibi Soerjadi wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wibi Soerjadi viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wibi Soerjadi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wibi Soerjadi boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wibi Soerjadi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wibi Soerjadi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!