Rudi Mathias boeken?

rudi mathias boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rudi Mathias boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rudi Mathias

Rudi Mathias is een Duitse zanger aus Monschau. Hij is een ietwat vreemde Duitse zangvogel. Rudi Mathias is namelijk een mix van Rudi Carell, Gerard Joling, Austin Powers en Heidi. Met andere woorden, Rudi heeft van alles heel veel! Dit hebben bezoekers van menig Oktoberfest reeds aan den lijve ondervonden. Door Rudi’s glitter & glamour en zijn veelal zelfgemaakte Lederhose is hij een verschijning waar men niet snel de ogen vanaf kan houden…

Boekingen Rudi Mathias

Gouwe ouwe Schlagers en eigenhandig geschreven Duits-Oostenrijkse meezingers passeren de revue en binnen enkele minuten loopt eenieder in polonaise mee te deinen op zeer herkenbare covers. Van Roy Black tot aan Boney M, veel van zijn muziek kreeg een nieuw jasje. Polka-power tot aan Oberkrainer-Apres-ski stijl, werkelijk alles komt aan bod!

‘Ein Bisschen von toen, und ’n beetje von Rudi!’

Kom in de stemming

Rudi Mathias boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rudi Mathias te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rudi Mathias wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rudi Mathias viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rudi Mathias online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rudi Mathias boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rudi Mathias kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rudi Mathias boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!