Ryan Ricks boeken?

Ryan-Ricks-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ryan Ricks boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ryan Ricks

Ryan Ricks is de verrassing van dit moment en verovert met zijn trompet de hitlijsten in België. Hij is al enkele weken terug te vinden op de hoogste positie in de Vlaamse album charts. Ryan Ricks speelt al sinds zijn jeugd met hart en ziel trompet. Hij heeft opgetreden met legendes als Michael Bolton, Steve Lukather, Candy Dulfer en Basement Jaxx.

Nummer 1 positie in de Vlaamse hitlijsten

Het debuutalbum van Ryan Ricks werd in 2011 opgenomen en kwam begin januari 2012, begeleid door de single Golden Brown, in België uit. Terwijl de trompettist zelf op tournee was door Azië, nam het album vrijwel direct na de release een enorme vlucht in de Vlaamse hitlijsten, met een nummer 1 positie als resultaat. “Met dit specifieke project zijn we van eerste ideeën tot de daadwerkelijke release ongeveer een jaar bezig geweest. Natuurlijk hoop je dat mensen een album waar je zelf hard aan gewerkt hebt en enorm vol van bent ook mooi gaan vinden. Maar dat is doorgaans een veel langer proces, waarbij je jezelf enorm in de kijker moet spelen. Daar had ik nu niet eens de mogelijkheid toe, zo snel is het gegaan.

Boekingen Ryan Ricks

Het succes overtrof al mijn verwachtingen”, aldus een trotse Ryan Ricks. In april is ook thuisland Nederland aan de beurt. “Daarnaast is er interesse uit andere Europese landen en zelfs daar buiten, zo heb ik begrepen. Dat is natuurlijk waanzinnig, maar ik wil ook niet te ver op de zaken vooruit lopen. Eerst ligt de focus op België en Nederland.”

Kom in de stemming

Ryan Ricks boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ryan Ricks te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ryan Ricks wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ryan Ricks viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ryan Ricks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ryan Ricks boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ryan Ricks kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ryan Ricks boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!