William Smulders boeken?

william smulders boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Meerdere boekingsmogelijkheden

William Smulders boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

William Smulders (11 mei 1972, Nijmegen) is een Nederlandse zanger, gitarist en componist.

William speelt solo, duo of samen met zijn band. Zijn genre: bekende evergreens, hits van de fifties tot de eighties en rock ’n roll klassiekers. Ook speelt hij lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek. Zijn repertoire is voornamelijk Engelstalig, hoewel hij ook Nederlandse nummers schreef, zoals ‘Zij is van mij’. De laatste jaren legt William zich steeds meer toe op het schrijven en spelen van eigen nummers.

Biografie William Smulders

William Smulders is autodidact. Toen hij 6 jaar was, kreeg hij een cassettebandje met jaren ’50 muziek. De muziek greep hem zo dat hij daarna nog maar één ding wilde: gitaar spelen. Uren bracht hij door met luisteren, naspelen en weer terugspoelen. De schuur werd omgebouwd tot studio en op zijn 13e trad hij voor het eerst op voor publiek. Vele optredens volgden in jongerencentra, muziekcafés, festivals en poppodia.

In de daarop volgende jaren ontmoet William steeds meer muzikanten waarmee hij repeteert en optreedt. Tijdens een van zijn optredens wordt hij benaderd door een medewerker van de Nederlandse zorginstelling Pluryn. Dat leidt ertoe dat William naast rasartiest inmiddels al 20 jaar muziekdocent is voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook runt hij een eigen gitaarpraktijk waarin hij les geeft aan beginnende tot gevorderde gitaristen.

Internationale Successen van William Smulders

Om inspiratie op te doen, reist William in de loop der jaren regelmatig af naar Memphis, Nashville en New Orleans. In 2002 speelt hij in het café van BB-king: B.B. King Blues Club & Grill. Ook treedt hij een aantal malen op met Wanda Jackson. In 2009 neemt William samen met haar twee duetten op: “Let’s Have A Party’” en “Funnel Of Love”. Deze verschijnen op zijn cd-single “Whiskey Song”. In 2010 treedt William op met Chris Montez. In 2011 volgt zijn tweede cd waarop twee nummers staan die hij opneemt met Linda Gail Lewis, de zus van Jerry Lee Lewis.

Hoogtepunten van William Smulders

William Smulders stond eerder op het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten, Top 2000 in Arnhem, Jazz in Duketown in Den Bosch, Geldredome in Arnhem, Paradiso Amsterdam en Roll ‘n’ Roll Street op Terschelling. In 2016 speelde William op de middenstip bij PSV die zojuist landskampioen was geworden. Ook was William te horen en te zien op radio en tv: radioprogramma Cappuccino, Giel Beelen, Radio en TV Gelderland, Radio 5, Radio.nl, de Tros Sterren Top 20, Radio 5, Tineke de Nooij, Omroep Max, Afsluiting 5 dagen 4 daagse programma Nijmegen op SBS6 Tv. Daarnaast componeerde hij de leader van een tv-programma van TV Gelderland.

Kom in de stemming

William Smulders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om William Smulders te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u William Smulders wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met William Smulders viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u William Smulders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

William Smulders boeken

Dus bent u benieuwd hoe u William Smulders kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

William Smulders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!