Costar on Sax boeken?

costar on sax boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Costar on Sax boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Costar on Sax

Als jonge saxofonist bracht Costar veel tijd door in de buurt van het stereosysteem en speelde hij mee met de oude jazzplaten van zijn vader. Op achttienjarige leeftijd moesten de jazzplaten plaatsmaken voor clubcompilaties. In de Amsterdamse clubscene ging Costar op zoek naar deejays, dapper genoeg om hun sets af te wisselen met live saxofoonimprovisatie.

In 1997 ontmoette Costar dj Joost van Bellen in de legendarische club RoXY in Amsterdam. Diezelfde avond verrasten ze iedereen met een spontane en indrukwekkende live samenwerking. Het spelen van Costar trok de aandacht van enkele invloedrijke mensen in de Nederlandse dansscene, wat een paar maanden later resulteerde in een ongelooflijke uitvoering op het hoofdpodium van Dancevalley Festival.

Boekingen Costar on Sax

Costars carrière als huissaxofonist had een vliegende start gemaakt. Al snel raakten andere deejays geïnspireerd door deze nieuwe mix van live saxofoon en housemuziek. Na 2 decennia met dj’s te hebben gespeeld, heeft Costar opgetreden met tal van dj’s zoals Bakermat, Kav Verhouzer, Afrojack, Hardwell, Laidback Luke, Sidney Samson, Ron Caroll, Fedde Le Grand, Axwell, Sunnery James & Ryan Marciano, ROOG, Erick E en nog veel meer.

Zijn belangrijke aandeel in de slotceremonie van Mysteryland (2009) en Lief Festival (2013) heeft ongetwijfeld bijgedragen aan zijn succes.

Met optredens in het VK, Duitsland, Frankrijk, Monaco, Scandinavië, Rusland, Libanon, Jordanië, Turkije, Curaçao en Ibiza neemt de bekendheid van Costar toe.

Samen met Rob van de Wouw op trompet en Saxsymbol op tenorsax is Costar lid van de Supercharged Horns. Met DJ FEM-K achter de decks toeren ze de hele wereld over.

Kom in de stemming

Costar on Sax boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Costar on Sax te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Costar on Sax wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Costar on Sax viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Costar on Sax online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Costar on Sax boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Costar on Sax kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Costar on Sax boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!