Sandro Silva boeken?

Sandro-Silva-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sandro Silva boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sandro Silva

Sandro Silva vestigde zich als een van de pioniers op het gebied van moderne elektronische dansmuziek. Op jonge leeftijd ontdekt en omarmd door mensen als Tiesto, David Guetta en Calvin Harris,hij behaalde al vroeg in zijn carrière aanzienlijke successen. Een nieuwe golf creëren met zijn Big Room Sound en het opvullen van een gat in dansmuziek, maakte hij de weg vrij voor vele artiesten. Hij heeft samengewerkt met enkele belangrijke spelers in de dansindustrie. Sandro heeft een levendige carrière van meer dan 10 jaar.

Een nieuw muzikaal hoofdstuk

De muzikale weg die hij heeft ingeslagen is snel, maar er zijn geen remmen in zicht voor zijn muzikale carrière. Na jaren van rondreizen over de hele wereld, zal hij beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn nog steeds evoluerende carrière. Na uren, dagen en maanden opgesloten in de studio,
heeft hij een heleboel nieuwe muziek om te delen met zijn publiek.

Boekingen Sandro Silva

Sandro is altijd op zoek om te innoveren en zich te onderscheiden van andere artiesten. Sandro houdt van entertainen en contact maken met zijn publiek … en dat is precies wat hij is gaan doen voor de komende jaren! Ben je klaar om Sandro Silva te vergezellen op zijn nieuwe musical reis?

Kom in de stemming

Sandro Silva boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sandro Silva te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sandro Silva wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sandro Silva viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sandro Silva online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sandro Silva boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sandro Silva kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sandro Silva boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!