Sarah Elias boeken?

sarah-elias-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sarah Elias boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sarah Elias

Sarah Elias studeerde solozang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Lenie van Den Heuvel, Maria Acda en Wout Oosterkamp. Zij nam deel aan diverse masterclasses bij onder andere Michael Chance, Jill Feldman, Meinard Kraak en David Wilson Johnson. Tevens volgde zij koordirectielessen bij Jos van Veldhoven en Jos Vermunt. In 2006 behaalde zij haar bachelordiploma solozang waarna zij in 2007 haar studie vervolgde aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. Daar nam zij deel aan de specialisatiecursus’Leadership’ (community art) en studeerde zij solozang bij Margaret Humphrey Clark. Hiervoor ontving zij een VSB beurs. Momenteel volgt zij zangcoaching bij Roberta Alexander.

Nationale en internationale festivals

Zij zong tijdens nationale en internationale festivals, als het Steve Reich Festival in Den Haag, het Internationale Festival van Codrongianos in Sardinië, het Internationale Muziekfestival in Bath, (Engeland), het Yo! Festival en het Festival Oude Muziek te Utrecht. Sarah Elias nam als soliste deel aan diverse radio- en televisieprogramma’s, met onder andere live-uitzendingen vanuit het Concertgebouw te Amsterdam en Vredenburg te Utrecht. In 2008 neemt zij deel aan het communityproject Marco Polo in Amsterdam van de Nederlandse Opera.

Huwelijk, receptie en/of diner.

Sfeervolle zang tijdens uw huwelijk, receptie en/of diner. Sarah Elias verzorgt prachtige muziek tijdens uw huwelijks-inzegening, receptie en/of diner. U kunt haar boeken als soliste, maar ook samen met een klassiek/jazz gitarist of klassiek/jazz pianist. Tevens zingt zij duetten met een zangeres. In overleg met het bruidspaar maakt Sarah Elias een optreden op maat. Er is veel mogelijk, zoals het toevoegen van favoriete nummers. Ook kan er een mooi programma samengesteld worden voor de kerkelijke inzegening. Sarah Elias kan geboekt worden voor diverse locaties zoals bijvoorbeeld in de buitenlucht, kastelen, landhuizen en kerken.

Theater en Zang Workshops voor bedrijven

Klassiek of Jazz optreden voor bedrijven, congressen, beurzen, recepties, conferenties en seminarsHet repertoire van Sarah Elias is zeer geschikt als fraaie muzikale omlijsting bij tal van gelegenheden. Zij verzorgt muziek tijdens diners, lunches, seminars, beurzen, conferenties of trainingsdagen.

Boekingen Sarah Elias

Een sfeervol concert als intermezzo of entr’act, om de (kerst/nieuwjaars-) borrel op te luisteren, bij een afscheid, jubileum op bij de opening van uw bedrijf. Sarah Elias helpt u graag bij het samenstellen van een passend programma. Zij is samen met een klassiek/jazz gitarist of klassiek/jazz pianist te boeken. Ook speciaal is haar optreden met een Israelische U’d speler. Zij vertolken een feestelijk programma geïnspireerd op volksmuziek uit het Midden-Oosten.

Kom in de stemming

Sarah Elias boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sarah Elias te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sarah Elias wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sarah Elias viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sarah Elias online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sarah Elias boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sarah Elias kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sarah Elias boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!