Sheila Hill boeken?

sheila hill boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sheila Hill boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sheila Hill

Een van de meest vooraanstaande vrouwelijke dj’s in de Nederlandse dance scene. Sheila Hill is een van de rijzende sterren en staat bekend om haar positieve instelling en energieke house sets. Ze was resident dj voor de populaire evenementen Vondeldisco, FRITS en Strand Zuid/Zuidpool in Amsterdam. Er is ook veel vraag naar tal van andere clubavonden en festivals.

Haar stijl is een unieke mix van funky house, nieuwe discogrooves en opzwepende vocale nummers. Alles wat je laat glimlachen en dansen!

Boekingen Sheila Hill

Sheila Hill trad op tijdens grote evenementen voor MTV, The Amsterdam Fashion Week, Tommy Hilfiger, Grazia PC Catwalk, Bread & Butter Berlin en Bjorn Borg. Ze werd ook uitgenodigd om te spelen op festivals als Valtifest, Dance Valley en Mysteryland. Naast haar optredens in Nederland vliegt ze regelmatig naar andere landen voor optredens. Ze speelde in Indonesië, Kroatië, Italië en werd onlangs uitgenodigd om op te treden in Parijs en Barcelona.

Sheila Hill boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sheila Hill te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sheila Hill wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sheila Hill viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sheila Hill online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sheila Hill boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sheila Hill kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sheila Hill boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!