Singer in Suit boeken?

singer in suit boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Singer in Suit boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Singer in Suit

Zanger en dj achter het concept Singer in Suit is Chris van Grinsven. Hoe is de act Singer in Suit ontstaan? Wat voor ervaring heeft hij?

Na zijn carriere als vaste leadzanger van diverse professionele coverbands, besloot Chris in 2010 solo verder te gaan. De vraag naar solo-optredens nam destijds sterk toe en Chris wilde zijn agenda ook graag in gaan vullen met meerdere muzikale werkzaamheden. Hij wilde niet enkel optreden met vijf- of zeskoppige bands, maar ook met akoestische duo’s, gelegenheidsformaties, kleine bezettingen en grotere orkesten. Van alles eigenlijk, om het muzikale werkveld te verkennen.

Chris was destijds naast zanger ook al dj. Hij combineerde deze functies ook al regelmatig tijdens zijn optredens en kreeg hierbij zeer positieve reacites. Zelf vond Chris de afwisseling ook erg leuk. Samen met zijn team bedacht hij daarom in 2011 het concept Singer in Suit.

Boekingen Singer in Suit

De act is ontstaan uit de behoefte aan een moderne live act, breed inzetbaar voor een betaalbare prijs. Met muzikaal én representatief entertainment. Singer in Suit werd al snel een populaire act van één van de meest geboekte onbekende zangers van Nederland. Pop, soul en disco, maar ook Nederpop, dance, rock en r&b werden ruimschoots vertegenwoordigd in zijn opvallend allround repertoire.

“Singer in Suit biedt eigenlijk voor ieder wat wils. Altijd herkenbaar, maar met een eigen identiteit. Soms word ik geboekt voor één bepaald genre, maar vaak combineer ik stijlen. Die afwisseling is spannend en maakt elk optreden verrassend”, aldus Chris van Grinsven.

Ook als dj combineert hij meerdere muziekstijlen. “Naast het allround zingen zorgt het draaien als dj voor nog meer afwisseling”, vertelt de artiest.

Speciaal entertainment

Nationaal of internationaal, openbaar of besloten, bombastisch of intiem: Chris van Grinsven streeft met elk optreden naar speciale momenten.

“Ik wil mensen een bijzondere ervaring geven, wat de gelegenheid ook is. Ik sta voor veel verschillende groepen, dat is elke keer uniek en onvoorspelbaar. Met de juiste mix probeer ik het publiek te pakken.” De meeste optredens van Singer in Suit zijn op bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten en evenementen.

“Juist die afwisseling maakt het leuk. De ene week sta ik voor advocaten, de andere week voor medici. Of voor mensen uit het onderwijs. En dat zijn dan alleen nog maar de bedrijfsfeesten. Ook op bruiloften en privéfeesten zijn enorme verschillen qua publiek. Bijvoorbeeld qua leeftijden, maar ook qua muzikale voorkeuren. Zo is elk optreden weer een nieuwe uitdaging.”

Vertrouwd gezicht als ervaren zanger en DJ

Chris van Grinsven is inmiddels bekend in vele plaatsen en regio’s. “Ik treed op in heel Nederland, van grote steden tot de kleinste dorpen. Mensen kennen mij meestal aanvankelijk niet, maar tijdens een optreden ontstaat er een gemoedelijke en vertrouwde sfeer.

Vaak word ik daarna opnieuw geboekt, bijvoorbeeld door vrienden of kennissen. Ik vind het dan erg leuk om terug te komen.”

Ook in 2020 en 2021 ligt de focus op Singer in Suit, waarmee Chris nu nog meer aanvragen krijgt dan in 2019. “Er staan al behoorlijk wat boekingen. Met name bruiloften worden erg vroeg geboekt. Soms komen bruidsparen al 2 jaar voor hun bruiloft met een aanvraag. Ik ga mijn best doen om het publiek te verbazen, wat de gelegenheid ook is. Ik blijf de act ook vernieuwen, in muziek en techniek.”

Kom in de stemming

Singer in Suit boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Singer in Suit te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Singer in Suit wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Singer in Suit viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Singer in Suit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Singer in Suit boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Singer in Suit kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Singer in Suit boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!