Stephanie Struijk boeken?

stephanie struijk boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Stephanie Struijk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Stephanie Struijk

Soms is daar opeens vanuit het niets een nieuw muzikaal multitalent. Zo ook in het voorjaar van 2005. Toen verscheen Away From Here, het indrukwekkende debuutalbum van Stevie Ann (Winnares Essent Award najaar 2005 en winnares Zilveren Harp 2006). Een mooie jonge meid, een prachtige stem en bijzondere liedjes met een internationaal geluid. Nu, slechts een jaar later, is de 20-jarige Limburgse inmiddels toegetreden tot de top van de Nederlandse popwereld. Haar debuutalbum is bekroond met een Zilveren Harp en Stevie Ann is tevens een graag geziene artieste op diverse club- en festivalpodia.

Kortom, de Nederlandse popwereld is een muzikaal pareltje rijker. Het plotselinge succes heeft het leven van Stevie Ann compleet veranderd, zegt ze zelf: “Het afgelopen jaar was vooral hectisch, mede door het vele reizen. Maar de grootste verandering is dat ik door de waardering en de vele optredens een stuk zekerder ben geworden als artiest. Het is een bevestiging van mijn talent. ”.

Away From Here is nu verkrijgbaar als dubbel-cd, uitgevoerd in een limited edition digipack met vijf extra akoestische tracks. Een ware must voor alle fans van Stevie Ann en liefhebbers van mooie popliedjes. Het idee voor de akoestische opnames ontstond door de enthousiaste reacties die ze kreeg op de akoestische versies die ze op de radio speelde. “Dat bleek erg aan te slaan, en het beviel mij zelf ook heel goed zo, alleen met gitaar. Voor mijn gevoel werden de liedjes meer een eenheid.

Boekingen Stephanie Struijk

”Stevie Ann nam een aantal tracks op in het inspirerende en prachtige Wales, in de studio van producer/muzikant Lee Goodall (o. a. saxofonist bij Van Morrison). Twee tracks nam ze dichter bij huis op, in de Markant Studio in Heeze. Naast de alom bekende akoestische versie van ‘Poetry Man’ bevat de extra disc een alternatieve versie van ‘You Versus Me’, met xylofoon en mondharmonica, en een in Londen opgenomen live-uitvoering van ‘Leaving Next Time’.

Verrassend is de cover van Britney Spears’ ‘Toxic’, door Stevie Ann op sensuele wijze vertolkt en gezongen met kopstem. “Ik zocht een cover om live te zingen en wilde iets doen dat niet voor de hand lag. Het leuke aan dit nummer is dat het origineel heel oppervlakkig lijkt, maar het is eigenlijk een ontzettend goed liedje!” Ook de Queen-cover ‘One Year Of Love’, dat ze voor het eerst met een tekstvel in de hand zong bij Giel Beelen op 3FM, heeft een plekje op het album gekregen.

Away From Here

Het is alsof Stevie Ann het nummer voor je neus zit te spelen, en is qua sound het tegenovergestelde van de typische jaren tachtig-sound van het origineel, dat gekenmerkt wordt door veel blazers en galm. Haar versie van het door John Deacon geschreven nummer oogstte zelfs de lof van Queen-gitarist Brian May. “Hij kreeg een mp3 van deze versie toegestuurd via de Nederlandse Queen-fanclub en heeft een compliment op de site gezet. Een hele eer!”. Met de CD Away From Here maakt Stevie Ann een stormachtig debuut. Al vanaf de eerste noten van de cd wordt duidelijk dat Stevie Ann niet zomaar een zangeres is, maar een getalenteerde muzikant en componist. Al op jonge leeftijd speelde ze piano, die ze op haar 14e verruilde voor een gitaar en een blocnote waarin ze verwoed haar eigen liedjes begon te schrijven.

Voorbereidingen op haar tweede album

Geïnspireerd door 90’s iconen Sheryl Crow en Alanis Morrissette, maar ook door 60’s singer/songwriters als Bonnie Raitt, Joni Mitchell en Ricky Lee Jones, pende Stevie Ann op eigen kracht in drie jaar tijd een heel debuutalbum bij elkaar. De invloed van deze artiesten is niet alleen muzikaal hoorbaar, maar klinkt ook door in de puurheid van de muziek. Zoals ze zelf aangeeft: “Ik hou van de natuurlijke uitstraling die deze artiesten hebben. Ze zijn wat ze zingen. ”. In een jaar tijd is het talentvolle maar schuchtere meisje uit Limburg uitgegroeid tot een dame die weet wat ze wil: de muziek maken die haar nauw aan het hart ligt. Binnenkort begint Stevie Ann met de voorbereidingen van haar tweede album, die iets akoestischer zal klinken dan het debuut. “Dat past beter bij me op dit moment,” zoals ze zelf zegt.

Maar voordat het zover is, zal Stevie Ann van oktober tot februari eerst nog een uitgebreide theatertour doen. Mis het niet!

Kom in de stemming

Stephanie Struijk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stephanie Struijk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stephanie Struijk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Stephanie Struijk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Stephanie Struijk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stephanie Struijk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Stephanie Struijk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Stephanie Struijk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!