Tanja Lasch boeken?

tanja lasch boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tanja Lasch boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tanja Lasch

‘Ik weet nog steeds niet wat ik ga doen, maar het zal zeker iets met muziek te maken hebben’. Dus Tanja beantwoordde zelfverzekerd de vraag awt ze op jonge leeftijd wilde zijn. Het was dus logisch om na haar afstuderen te solliciteren aan de Carl-Maria von Weber University of Music in Dresden. Tanja slaagde voor het toelatingsexamen en studeerde vanaf dat moment muziek met als hoofdvak zang.

Tijdens haar studie zong ze in verschillende projecten, werd ze aangenomen als zangeres voor radio- en reclameborden en was ze achtergrondzangeres voor verschillende artiesten. Tanja had in haar jeugd al op en van het podium gesnoven. Haar eerste tv-optreden was in de voormalige DDR. In het jeugdtelevisieprogramma “Mobil” zat ze naast “Lippi” Wolfgang Lippert en zong “Ik trouw met mijn vader”.

Op 11-jarige leeftijd ging Tanja op excursie in acteren en speelde ze de ‘Ilona’ met ‘Nepper-Schlepper-Bauernfänger’. Het hoogtepunt in die tijd was waarschijnlijk haar optreden op het internationale songfestival in Cesme (Turkije) voor 13.000 mensen. Waar ze als jongste deelnemer Duitsland vertegenwoordigde met de titel “One Heart for this Earth”. Vanaf nu wist ze het zeker, “het podium is mijn thuis”. Na enkele jaren te hebben gezongen en gedanst in een Engelstalig dansproject, richtte ze in 2000 samen met haar zus het hitduo “Tanja en Diana” op. Samen namen ze de titel “From Heart to Heart” op, het titelnummer voor het MDR-programma “Alles Gute”.

Boekingen Tanja Lasch

In hetzelfde jaar tekenden beiden een contract met de populaire omroep “Goldstar-TV” voor 3 jaar en modereerden vanaf dat moment het dagelijkse programma “Refreshing German” en modereerden daar ook de oudejaarsprogramma’s voor 3 jaar. Privé vond Tanja geluk, trouwde, kreeg een zoon en zorgde de eerste jaren voornamelijk voor haar gezin.

Op een geven moment keerde Tanja echter terug naar het podium en dus bracht ze in 2015 haar eerste soloalbum “LEBENSECHT” uit. In 2017 volgde haar tweede album “HERZKINO”, dat zichzelf op de 48e plaats van de top-100 verkoopcharts kon bewijzen. De coverversie van het nummer “DIE IMMER LACHT” heeft vandaag de dag meer dan 13.000.000 views. Haar andere nummers tikken ook de 1.000.000 views aan.

Na een privé-breuk in 2018 weet ze het zeker: “Nu doe ik gewoon mijn eigen ding” en begon haar emoties, verdriet en ook het zelfvertrouwen in een geweldige tijd daarna in haar aankomende album te plaatsen en haar teksten te schrijven. Op 28 juni 2019 verschijnt eindelijk haar derde album “BETWEEN LAUGHING AND WEEPING”

Kom in de stemming

Tanja Lasch boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tanja Lasch te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tanja Lasch wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tanja Lasch viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tanja Lasch online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tanja Lasch boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tanja Lasch kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tanja Lasch boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!