The Bootleg Doors boeken?

the bootleg doors boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

The Doors Tribute

The Bootleg Doors boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Bootleg Doors

The Bootleg Doors is een tributeband van Doors, opgericht in 1996 in Amsterdam. De band dankt zijn naam aan de oorspronkelijke Door. De band heeft de wereld rondgereisd en is op alle vijf continenten opgetreden. Hun show is ongelooflijk authentiek. Dat veel toeschouwers hun ongeloof opschorten ‘(Robby Krieger). The Bootleg Doors zijn ’s werelds beste Doors Tribute-band volgens de grootste doors-fanclub “Doors Quarterly”. “Ik vond hun show in Duitsland erg leuk. Eindelijk een band die begrijpt dat het allemaal om de muziek van The Doors gaat ”, citeerde Frank Lisciandro. Gilles Yepremian, een oude Parijse vriend van Jim Morrison, nodigde The Bootleg Doors uit om te spelen bij The Doors Memorial Concert in de Elyssee Montmartre, Parijs. Dit werd gefilmd en uitgezonden door MTV Europe, BBC en Canal Plus

Boekingen The Bootleg Doors

The Bootleg Doors is een Doors tributeband die in 1996 in Amsterdam werd opgericht. The Bootleg Doors geven een typische live uitvoering van het originele Doors concert. Dit live optreden duurt ca. twee uur. Traditionele liedjes die gespeeld zullen worden zijn: Light my Fire, Riders on the storm, Love her madly, When the music’s over, L.A. Woman, Roadhouse Blues, Gloria, The End en vele anderen. Ogen, je zult The Doors horen. Tijdens het concert, met de lichtshow, rookmachines en de kaarsen op het podium, denk je waarschijnlijk dat The Doors weer terug zijn. Een realistische look-a-like ode aan The Doors. The Bootleg Doors speelden al in grote concertzalen in Europa, Australië, de VS en het Midden-Oosten.

Kom in de stemming

The Bootleg Doors boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Bootleg Doors te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Bootleg Doors wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Bootleg Doors viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Bootleg Doors online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Bootleg Doors boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Bootleg Doors kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Bootleg Doors boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!