The Brahms boeken?

The-Brahms-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

The Brahms boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Brahms

De release van hun hit single ‘Golden’, in 2015 zorgde voor een vliegende start voor de carrière van The Brahms. In rap tempo namen ze twee EP’s op, wonnen ze meerdere awards, konden hun eerste vier singles al een grote hoeveelheid airplay op verschillende radiostations rekenen en speelden ze in een jaar meer dan zestig festivals.

Debuutalbum ‘Me And My Damn Dreams’

Het debuutalbum ‘Me And My Damn Dreams’ zag in 2018 het daglicht. Op het album staan twaalf tracks die zijn opgenomen in Brixton, Londen met producer Larry Hibbitt (bekend van zijn werk met Nothing But Thieves). Met ‘Me And My Damn Dreams’ liet de band een volwassenere kant zien. Er stonden hit singles als ‘Sleep’ en ‘I Like to Listen To You Talk’ op, maar ook meer uitgesponnen en sfeervolle tracks als ‘Shelter’ en ‘Stadium GT’. In de essentie is ‘Damn Dreams’ een break-up album en markeert het ook het einde van een tijdperk.

Modernere en frissere sound

In 2019 zijn The Brahms weer terug met een nieuwe formatie, een modernere en frissere sound, maar vooral ook meer ambitie dan ooit tevoren. De eerste single ‘Feelings’, die uitkomt in oktober, is de eerste stap in dit nieuwe avontuur. Het gaat over afwezigheid en verwarring maar ook over vrijheid en de dingen kunnen zeggen zoals ze zijn.

Boekingen The Brahms

Lead zanger David: “Ik was mezelf een beetje kwijt tijdens het schrijven. Muzikaal gezien waren we enorm in vorm maar op persoonlijk vlak voelde ik me in de war. Ik was op een punt in mijn leven waarop ik niet meer zo goed wist waar ik het moest zoeken. Na wat tegenslagen vond ik dat die gevoelens een song verdienden. Soms is het beter om de dingen gewoon te vertellen zoals ze zijn. Dan is het uit de lucht en dan is er weer ruimte voor groei. In die zin voelt het voor mij als een enorm positieve song.”

Kom in de stemming

The Brahms boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Brahms te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Brahms wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Brahms viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Brahms online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Brahms boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Brahms kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Brahms boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!