Wende boeken?

Wende-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Wende boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wende

Wende is een multi-talent, met zowel 2 Edisons en een Gouden Harp op zak als een Gouden Kalf nominatie. Bovenal is zij een artiest in hart en nieren, met het podium als middel om mensen te raken. Op dat podium zoekt Wende grenzen op en rekt die grenzen op. Dit doet ze in zowel haar eigen werk, als in projecten waarbij zij met anderen meewerkt.

Ze maakt shows en voorstellingen met liefde voor esthetiek en gebruikt alle theatrale elementen om een verhaal te vertellen. Daarbij zoekt ze naar het spanningsveld tussen theater, popmuziek, elektronische en klassieke muziek en hoe zij elkaar kunnen ontmoeten. Het resulteert in een prachtige balans tussen entertainment en experiment.

Boekingen Wende

Op bedrijfsevenementen is Wende als geen ander in staat om een krachtige performance neer te zetten die iets dóét met het publiek. Of het nu klein en akoestisch is, met een strijkkwartet of een heel symfonieorkest; Wende verrast, daagt uit, opent ogen en ontroert.

Kom in de stemming

Wende boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wende te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wende wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wende viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wende online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wende boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wende kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wende boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!