The Festy Boys boeken?

The-Festyboys-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Festy Boys boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Festy Boys

The Festy Boys, anders dan de naam zou verwachten is het een solo act. Wel is het zo dat Jerry (The Festy Boys) telt voor meer dan 1! Jerry heeft een rijk verleden qua bekendheid, onder andere bij de act ‘The Cooldown’ en ook solo onder ‘Jerry Given’. Wie wel eens op wintersport is geweest kent de voormalige bar “Schatzi’s (later BoKa)” in Kirchberg Oostenrijk wel. Dit is een van de barren die voorheen uitgebaat werd door Jerry (The Festy Boys).

Boekingen The Festy Boys

The Festy Boys heeft diverse samenwerkingen met o.a. Frans Duijts, Django Wagner, Peter Beense, DJ Tonny, Winston Black, Barry Fest en Party DJ W. Hiermee heeft hij ook op plekken gestaan zoals: AFAS live en AHOY Rotterdam. Dit maakt de act nog aantrekkelijker om te boeken.

Meezingbaar repertoire

Het mooie van The Festy Boys is dat het voor iedereen meezingbaar is, maar toch net even anders dan de gemiddelde feest act. Liedjes als ‘Piano Man’, ‘Wild Rover’, ‘500 Miles’ maar ook Nederlands reportoire ‘Ik wou dat ik jouw was’ hoort bij zijn act. The Festy Boys zingt vooral eigen reportoire, dit maakt het ook uniek in zijn soort!

45 minuten feest

Als je The Festy Boys boekt, krijg je het kwartiertje cadeau! Normaliter treed een artiest over het algemeen 30 minuten op. The Festy Boys is standaard 45 minuten, zodat u gegarandeerd extra feest hebt! Tevens krijgt u bij de boeking automatisch digitale promotie aangeboden, deze zijn geschikt voor beeld, socials en alle andere platformen.

Kom in de stemming

The Festy Boys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Festy Boys te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Festy Boys wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Festy Boys viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Festy Boys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Festy Boys boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Festy Boys kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Festy Boys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!