The Flexican boeken?

The-Flexican-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Flexican boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Flexican

Thomás Goethals a.k.a. The Flexican is een Amsterdamse producer en DJ. Met zijn geboorteplaats Mexico-Stad, waar hij de eerste 10 jaar van zijn leven doorbracht, en een opleiding aan de School for Audio Engineering in Amsterdam, ontwikkelde The Flexican zich tot een geweldige technische muzikant met een uitzonderlijk instinct voor ritme en muzikale diversiteit.

Watch Out For This (Bumaye)

Hij bouwde zijn reputatie op als een zeer eclectische en bekwame DJ. In 2013 heeft The Flexican het nummer Watch Out For This (Bumaye) samen met FS Green uitgebracht, dat in eerste instantie werd uitgebracht op zijn ‘Yours Truly II’ mixtape. Na te zijn overgenomen door Major Lazer, werd het een internationale hit, waardoor The Flexican internationaal bekend werd.

Diverse releases

Voor zijn New Moon EP in 2016 keerde hij terug naar zijn muzikale uitgangspunt als producer, namelijk hiphop, gecombineerd met house en techno. Laten we zijn recente releases niet vergeten, de door Afrika geïnspireerde EP ‘Les Demoiselles D’Avignon’ en de Japans geïnspireerde ME 目 EP samen met de Studio Koto-opdrukkunstenaars Wantigga, Jengi en Jaël.

Boekingen The Flexican

Met een gevoel voor het scouten van samples, en ze om te zetten in wereldwijde hits, was Thomás vereerd om de kans te hebben om in de collectie van Fania Records te duiken. Zijn nieuwe single “Come To Me” kwam tot bloei na twee jaar graven in Fania’s archieven van ongeveer 19.000 masteropnames en 8.000 composities. Met een hypermodern geluid dat moderne R & B vertegenwoordigt, is dit nieuwe nummer een bewijs van het vermogen van The Flexican om genre-grenzen te verleggen, en vertegenwoordigt het zijn brede, beproefde smaak in muziek.

Kom in de stemming

The Flexican boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Flexican te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Flexican wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Flexican viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Flexican online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Flexican boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Flexican kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Flexican boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!