Typhoon boeken?

Typhoon-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Typhoon boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Typhoon

Typhoon’s alom geprezen debuutalbum ‘Tussen Licht en Lucht’ heeft veel losgemaakt bij zowel hiphopfans als muziekliefhebbers in het algemeen. Zijn dynamisch energieke en muzikale performance resulteerde o.a. in volle en uitverkochte zalen tijdens zijn tour met Sticks & Rico, beter bekend als de mc’s van de legendariche hiphopformatie Opgezwolle. Performances in intiemere settings zijn echter niet geschuwd in de draaikolk van optredens die volgde op de release van zijn debuut.

Positieve puinhoop op Lowlands

Poëzie en spoken word-voordrachten in zalen met het formaat van de gemiddelde huiskamer sterkten de mc. De kracht en de intensitiet van optreden op de grotere podium wordt alleen maar uitvergroot door deze ervaringen. Vraag de bezoekers van Lowlands 2007 maar naar de positieve puinhoop die zijn explosieve optreden op het Top Notch podium veroorzaakte.

Boekingen Typhoon

Typhoon maakt niet alleen vlieguren in de studio en op de planken. Zo reisde hij onlangs af naar Marokko voor de Volkskrant om verslag uit te doen van zijn ervaringen en deze ook te vatten in muziek. Zo ontstond de op volkskrant.nl gratis te downloaden track Marrakech. Verder werkte hij mee aan een bijzonder project van YouTube Nederland om jongeren na alle negatieve publiciteit van de afgelopen jaren de kans te geven op een weerwoord. Het Weerwoord kanaal op YouTube gebruikte muziek van Typhoon voor een video die jongeren uitnodigde hun weerwoord te uploaden, op basis hiervan schreef Typhoon een nieuw nummer waarvoor ook een clip is geschoten. Tussen nu en november komen er nog minimaal 4 videoclips uit, waaronder voorgenoemde clip voor ‘Dubbele Beloning’ (Het Weerwoord), ‘Sprokkeldagen’ (met Neske Beks) en ‘Zo Niet Mij’.

Kom in de stemming

Typhoon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Typhoon te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Typhoon wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Typhoon viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Typhoon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Typhoon boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Typhoon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Typhoon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!