The Fools boeken?

the fools boeken
icon-clock

Tijdsduur

75 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

The Fools boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Fools

Als u dacht alles gezien te hebben…stellen wij u met enig risico The Fools voor! “The Fools” is de meest krankzinnige coverband uit Vlaanderen!

Tommy O Fool (Voormalig zanger van The Majestical Fools), brengt met zijn nieuwe band de meest waanzinnige covers en doldwaze medleys.

5 topmuzikanten die nationaal en internationaal hun pluimen reeds verdiend hebben. Ze stonden allemaal al eerder op grote podia met onder andere; Katrina and the Waves, Guy Swinnen, Stan van Samang, Eddy Wally en ga zo maar door.

Boekingen The Fools

Een band die ook dit jaar met een wervelende show ieder publiek in vuur en vlam zal zetten.
The Fools, bestaat uit:

Eric Davids : keyboard, hammond, accordeon, zang
Bert Engelen : drums
Danny Winters : bas, zang
Jan Haesevoets : gitaar, zang
Tommy O Fool : zang, entertainer

THE FOOLS brengen u een 90 minuten durende knallende show waarbij een extra verzekering voor uw dak aangewezen is. De Hofnar van de band “Tommy O Fool” weet als geen ander het publiek naar zijn hand te zetten met zijn gigantisch en sympathiek voorkomen. Onze excuses voor zijn kapsel :-).

Geen enkel plein, tent, feestzaal of festival zal veilig zijn als “The Fools” passeren. Nog nooit is gek zijn zo aanstekelijk geweest als bij deze heren.

So…”You want something cools ?”
“Pick the Fools !”

Kom in de stemming

The Fools boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Fools te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Fools wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Fools viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Fools online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Fools boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Fools kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Fools boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!