The Full Minties boeken?

icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 350 personen

The Full Minties boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Full Minties

Sinds dag één hebben The Full Minties ervoor gekozen om goedgekleed te gaan, want: “Every girl is crazy ‘bout a sharp dressed man”! De eerste pakken die gedragen werden hadden de kleur mintgroen. En na het zien van de film ‘The Full Monty’ werd de link naar de naam ‘The Full Minties’ al gauw gelegd!! De kleur is sindsdien in alle pakken daarna teruggekomen. Mintgroen werd zelfs het handelsmerk. Bovendien betekent de Engelse uitdrukking ‘in mint condition’; in perfecte staat of puntgaaf en dat is precies waar The Full Minties voor staan!

Optredens op straat, cafés, zalen en zaaltjes en in de meest uiteenlopende gelegenheden wisselden elkaar in hoog tempo af, en het repertoire breidde zich snel uit. Van Ierse folk tot Elvis Presley, van Rob de Nijs tot Neil Young, van the Beatles tot eigen composities in het Engels en Nederlands; vol overgave werd vanaf toen 50 jaar muziekgeschiedenis in een nieuw, mintgroen jasje gestoken. The Full Minties namen deel aan diverse festivals, zoals het Terschellingse Oerol, Noorderzon in Groningen, Roggefestival Ameland, Gouden Pet in Leiden, Etcetera la Strada in Amersfoort en vielen op door hun kwalitatief goede en originele manier van muziek maken en natuurlijk door hun kleur!

Boekingen The Full Minties

De performance van de groene groep, bestaande uit 2 heren en 1 dame, is uitgegroeid tot een professionele, succesvolle en veelgevraagde act. Optredens op locaties als het PSV-stadion in Eindhoven en Sail Amsterdam zijn geen uitzonderingen meer, evenmin als het spelen voor organisaties als KPN, Ministerie van Financiën, Philip Morris, ABN AMRO, Rabobank, DSM, Airport Eelde of Koninklijke Boskalis. Op elke feestelijke gebeurtenis, uiteraard ook in de privé-sfeer, waar het moet bruisen en swingen, wordt het een doorslaand succes met de show van The Full Minties.

Met driestemmige zang, twee akoestische gitaren en een piano, brengen The Full Minties een unieke mix van muziek en theater, geschikt voor vrijwel iedere (feestelijke) gebeurtenis. Omdat er zowel versterkt als akoestisch gespeeld kan worden en specifieke thema’s of liedjes in het repertoire verwerkt kunnen worden, kan elke gebeurtenis een persoonlijk accent krijgen. Het repertoire heeft zich in de loop der jaren dusdanig uitgebreid dat het niet meer onder één noemer gebracht kan worden. Daarom is er voor gekozen om het repertoire van The Full Minties op te delen in een aantal verschillende programma’s, zoals The Rock & Roll Revue, Elvis & Elvis, The Full Minties Mixed en (M)intiem.

Kom in de stemming

The Full Minties boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Full Minties te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Full Minties wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Full Minties viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Full Minties online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Full Minties boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Full Minties kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Full Minties boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!