The Glamour Ladies boeken?

the glamour ladies boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

The Best of Motown

The Glamour Ladies boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Glamour Ladies

Donna Lynton heeft inmiddels een stormachtige carrière achter de rug. Buiten The Ronettes werkte ze in Amerika als soliste met wereldsterren als The Tempations, Ray Charles en The Supremes. De orginele Motown-muziek uit de jaren ’60 en ’70 is Donna dan ook helemaal op het lijf geschreven. Naast haar eigen successen met The Ronettes was ze ook nauw betrokken bij The Supremes. Donna is nog steeds goed bevriend met ex-leden van deze formaties en zij hielpen Donna bij het samenstellen van de show. In Nederland scoorde Donna als soliste ook een aantal hits zoals ‘Charlie’s Angels’ (theme from Charlie’s Angels)’, ‘Let The Curtains Fall’ en ‘Send In The Clowns’. Met The Glamour Ladies gaat Donna absoluut terug naar haar roots… de Motown-tijden van weleer verpakt in een show waarin Glitter & Glamour de boventoon voeren!

Debbie is absoluut geen onbekende in het vak. Ze woonde ongeveer 5 jaar in Amerika en trad 4,5 jaar op in het Mekka van de Showbizz, Las Vegas. Debbie kent als geen ander de klappen van de zweep en het Motown-repertoire is haar met de paplepel ingegoten. Debbie en Donna kennen elkaar uit de periode dat ze samen in Amerika werkzaam waren. De samenwerking tussen Donna en Debbie was dan ook niet meer dan een logische stap voor deze ‘Diva’s Of Motown’.

Boekingen The Glamour Ladies

Vivian heeft een enorme staat van dienst opgebouwd in de wereld van Glitter en Glamour. Zo was zij te zien in diverse grote musicals en toneelstukken zoals Miss Saigon en Der Buddy Holly Story. Daarnaast tourde zij de hele wereld over met de Braziliaanse Show Dansgroep Brasil Tropical. Kortom: een dame met internationale allure die geheel tot haar recht komt in The Glamour Ladies.

The Glamour Ladies boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Glamour Ladies te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Glamour Ladies wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Glamour Ladies viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Glamour Ladies online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Glamour Ladies boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Glamour Ladies kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Glamour Ladies boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!