Giovanca boeken?

giovanca boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Giovanca boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Giovanca

In maart bracht Giovanca haar album While I’m Awake uit. De vopvolger van het enorm succesvolle debuut Subway Silence (Gouden Plaat) werd en wordt bejubeld door pers en publiek. De prijzenkast van Giovanca raakt hierdoor steeds beter gevuld. Een 3FM Serious Talent Award had ze al op zak, dit jaar volgden een ELLE Style Award, Zilveren Harp en een Edison nominatie. Ze was als tafeldame regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door en is ambassadrice van Plan Nederland.

Giovanca’s live-reputatie is onomstreden. Naast een clubtour waarbij ze alle Nederlandse podia aandoet staat de charismatische zangeres op diverse toonaangevende festivals waaronder North Sea Jazz (in Rotterdam en op Curacao!) en The Hague Jazz. In Japan is ze een ware celebrity en zal ze dit jaar voor de tweede maal gaan touren.

Boekingen Giovanca

Overal waar Giovanca ten tonele verschijnt wordt het publiek betoverd door haar feelgood muziek en overrompelende uitstraling. Giovanca zorgt voor een positieve vibe en een glimlach op eenieders gezicht. Ook tijdens besloten evenementen maakt Giovanca een onuitwisbare indruk. Al diverse malen heeft ze bewezen het perfecte muzikale entertainment te kunnen bieden tijdens (bedrijfs)feesten, recepties en productpresentaties. Het mooie is ook dat Giovanca zich qua bezetting en repertoire naadloos kan aanpassen aan de sfeer en context van het evenement.

Kom in de stemming

Giovanca boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Giovanca te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Giovanca wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Giovanca viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Giovanca online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Giovanca boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Giovanca kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Giovanca boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!