The Good Fellows boeken?

icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

icon-notice

Opmerking

The Good Fellows – 25 pers €3.495,- € 250 3 x 50 min tot 500 pers Bigband Swing, Frank Sinatra/Sammy Davis Jr/Dean Martin/Michael Bublé

The Good Fellows boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Good Fellows

Twee jaar geleden kwamen Dennis Haverlag en Joop Tertaas elkaar tegen tijdens een talentenjacht. Hoewel de één half zo oud is als de ander was er direct een klik tussen beide heren. Gemeenschappelijke deler is de liefde voor het repertoire van de Crooners uit de jaren 50 en 60 zoals Frank Sinatra en Dean Martin.

Kort na hun eerste ontmoeting spraken beiden de wens uit om op te treden met een Bigband. Kort daarna haakte Martin Warmerdam hierbij aan en al snel was het idee om een Nederlandse Rat Pack op te richten. Omdat dromen er zijn om na te jagen presenteren we ‘The Good Fellows’. Met een swingende 18 koppige Bigband zullen zij tezamen met Ingrid Simons en Dave Groenendijk een spectaculaire show neer zetten.

Boekingen The Good Fellows

Een avond gevuld met geweldige muziek, dans en humor uit een tijd dat mannen nog “gentleman” waren vergezeld door een stijlvolle dame.

Kom in de stemming

The Good Fellows boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Good Fellows te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Good Fellows wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Good Fellows viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Good Fellows online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Good Fellows boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Good Fellows kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Good Fellows boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!