The Level 42 Experience Tribute Band boeken

The-Level42-Experience-tribute-band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief monitorset

The Level 42 Experience Tribute Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Level 42 Experience Tribute Band

De Level 42 Experience Tribute Band is een tributeband gewijd aan de muziek van Level 42, een Britse band die in de jaren tachtig bekendheid verwierf. De band werd oorspronkelijk gevormd door Mike (keyboards en zang) en Mark (basgitaar en zang), met Mark King als hun zang- en basgitaarfrontman.
In The Level 42 Experience Tribute Band hebben ze ook een zingende en basgitaar spelende frontman, Alex Manuputty. De band probeert de essentie en het geluid van de muziek van Level 42 vast te leggen en beschouwt Level 42 als een integraal onderdeel van hun eigen muzikale reis.

Boekingen Level42 Tribute band

De tributeband treedt live op het podium op en levert een mix van live uitvoeringen en studio-opnames die Level 42 in de loop der jaren heeft uitgebracht. Ze streven ernaar om de energieke en dynamische uitvoeringen na te bootsen waar Level 42 bekend om staat.

Luister en zie alle grootste hits van Level42 live op het podium.
De huidige bezetting van The Level 42 Experience Tribute Band bestaat uit:

• Hoofdzang en basgitaar: Alex Manuputty
• Gitaar: Peter
• Trommels: Han
• Toetsenborden: Alice

Samen brengen ze de muziek van Level 42 tot leven en bieden fans een authentieke tribute-ervaring.

Kom in de stemming

The Level 42 Experience Tribute Band boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Level 42 Experience Tribute Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Level 42 Experience Tribute Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Level 42 Experience Tribute Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Level 42 Experience Tribute Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Level 42 Experience Tribute Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Level 42 Experience Tribute Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Level 42 Experience Tribute Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!