ABBA Tribute boeken?

Abba-Tribute-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Abba Tribute boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie ABBA Tribute

HET BESTE abba-eerbetoon, een eerbetoon aan ABBA en de sfeer van de jaren 70 en 80. In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld. Wie herinnert zich geen klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”.

Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en in totaal meer dan 370 miljoen platen). In 2013 werd THE BEST abba tribute verzorgd voor de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep. Met 6 muzikanten staan ​​zij garant voor een zeer gezellige avond (avondprogramma mogelijk), met “ja, ik kende alle liedjes” repertoire. Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij alle koren spontaan ontstaan ​​tijdens deze concerten. Ook typisch voor de muziek van ABBA is dat het veel emotie zal opwekken (van vreugde tot verdriet)! Onwaarschijnlijk goede en muzikaal perfect uitgebalanceerde ABBA heeft haar handtekening in de popmuziek tussen 1972 en 1982 achtergelaten.

ABBA is tijdloos

Polyfoniezang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute om het karakteristieke ABBA-geluid te benaderen. Samen met professionele licht- en geluidstechnici is ABBA Tribute in staat om de sfeer van die tijd dicht bij het origineel te benaderen. De authentieke kleding uit de jaren 70 en 80 (originele ABBA) tijdens de uitvoering maakt de indruk compleet. Hoeveel de muziek van ABBA nog steeds in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie uit het ABBA-tijdperk zal enthousiast worden. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA-muziek van alle (leef)tijden is.

Boekingen ABBA Tribute

Veel artiesten probeerden ABBA te kopiëren (inclusief Baccara etc.) maar ze konden het succes van de echte ABBA nooit evenaren. Uit respect voor de band ABBA probeerde ABBA Tribute zo goed mogelijk het origineel op muzikaal niveau te matchen en dat lukt volgens opmerkingen en bedenkingen. Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op! Hoogtepunt in 2014 was een voorstelling voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcerten in Helmond). Het was een geweldige ervaring! Door toewijding aan de originele composities en om de nodige authenticiteit te behouden blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest. Met twee topzang Dancing Queens vooraan en solide muzikaal vakmanschap achter de rug is succes verzekerd voor elke avond nostalgie en plezierige muziek voor jong en oud! HET BESTE abba-eerbetoon voor een echte terugblik op de prachtige muzikale tijden van weleer !!

Kom in de stemming

ABBA Tribute boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Abba Tribute te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Abba Tribute wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Abba Tribute viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Abba Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Abba Tribute boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Abba Tribute kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Abba Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!