The Rosenbergs boeken?

the rosenbergs boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Rosenbergs boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Rosenbergs

Rosenberg, Mozes Rosenberg en Sani van Mullem vormen de meest talentvolle jonge generatie Rosenbergs. The Rosenbergs zijn vanuit verscheidende achtergronden bijeengekomen en brengen moderne jazz en natuurlijk ook standards uit het repertoire van Django Reinhardt.

Nieuw en fris is de vocale bijdrage van de begaafd jazz-zanger Johnny Rosenberg als hij zint uit het Great American Songbook. De virtuoos spelende solist van het trio, Mozes Rosenberg, komt uit de gerenommeerde Rosenberg familie. Als klein jongetje ontmoette hij Paco de Lucia en kreeg een masterclass van Joe Zawinul.

Johnny Rosenberg is ritmegitarist en zanger. Ook hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen en heeft furore gemaakt met Jimmy Rosenberg en de Gipsy Kids en Sinti. Zij stonden o.a. in het voorprogramma van James Brown.

Boekingen The Rosenbergs

De ritmesectie wordt gecompleteerd met de bassist Sani van Mullem die theaterbekendheid kreeg bij de Gipsy Boys en pianist Jan Vayne. Zijn baspartijen zijn fenomenaal en dat let hij horen op de cd “Ready’n Able” met Stochelo en Mozes Rosenberg.

Absoluut hoogtepunt van Masters of Swing in 2015 is het concert op het Django Reinhardt memorial in Augsburg, dat integraal uitgezonden werd door BR Klassik Jazztime. In 2018 verschijnt daarvan het cd album.

Kom in de stemming

The Rosenbergs boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 23 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Rosenbergs te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Rosenbergs wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Rosenbergs viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Rosenbergs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Rosenbergs boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Rosenbergs kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Rosenbergs boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!