The Sherry’s boeken?

the sherrys boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline

The Sherry's boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Sherry’s

Het party-power-trio uit het exotische Nijmegen. Met Sher als charismatische diva, Wouter als goedlachse energiebron en Pelle als de beweeglijke casanova, deinzen ze voor geen enkel feestje terug. Alles kan, alles mag. Met meer dan 1200 liedjes in het repertoire en altijd een plekje op het podium voor gast muzikantenen improvisatie, zal Sher nooit twee keer dezelfde show voorschotelen. Elk optreden is anders, het publiek mag, indien gewenst, een groot deel van de show bepalen maar een gigantisch feest zal het sowieso worden.

Samenstelling

Met dit trio krijg je Sher op leadzang, toetsen en akoestische gitaar. Pelle op backing vocals en gitaar. En, samen met Wouter op backing vocals en ritme sectie, krijg je een gevarieerd en feestelijk programma waarbij ze regelmatig leunen op de muzieksmaak en participatie van het publiek.

Sher’s trademark is ongetwijfeld haar diepe, soulvolle stem waardoor ieder nummer een extra laagje krijgt, maar ze heeft vooral de gezellige en schaamteloze interactie met het publiek tot een ware kunst verheven. Regelmatig zul je worden uitgelokt tot meezingen, dansen, glitterdouches, polonaises, shotjes drinken en andere gekkigheden, niemand blijft gespaard.

SHER

Sher heeft o.a. in 2017 de prijs voor beste kampvuur act gewonnen en was winnaar van het Nijmeegse songfestival. In 2018 is ze door De Gelderlander uitgeroepen tot “De ster van de vierdaagsefeesten Nijmegen” en recordhoudster meeste optredens in een week, namelijk 22.

Ontelbare wonderlijke plekken

In het verleden kon je The Sherry’s al vinden als support-of gastmuzikant bij meerdere artiesten zoals: Baby Blue, De Dijk, Blöf, Navarone, Judy Blank en vele anderen. The Sherry’s hebben, met rond de 200 optredens per jaar, al op de meest uiteenlopende locaties gestaan zoals de Vierdaagsefeesten Nijmegen,De dag van het levenslied, Koningsdag Arnhem, Tivoli winterstage, Landelijk COC songfestival Groningen, Luxor Arnhem, De Pul Uden, BMX festival Papendal en ontelbare,andere wonderlijke plekken.

Buitenlandse gigs

En, je zult The Sherry’s vaak erop uit zien trekken naar meer uitheemse locaties aangezien ze regelmatig de eer hebben om in het buitenland te spelen met terugkerende, spetterende shows in o.a. Egypte, Australië, Curaçao, Bonaire, Duitsland en België, maar daar vertellen ze natuurlijk graag alles over tijdens en na de shows.

Boekingen The Sherry’s

Ieder podium is weer een nieuwe, prettige, uitdaging voor deze drie knotsgekke en ervaren muzikanten en alle soorten feesten en gelegenheden worden met 6 enthousiaste handen aangegrepen.Kroegen, pleinen, bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten, de reünie van de bingoclub, de verjaardag van je cavia, noem het maar op en The Sherry’s zullen jouw fuif nog net iets feestelijker maken!

Kom in de stemming

The Sherry’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Sherry’s te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Sherry’s wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Sherry’s viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Sherry’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Sherry’s boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Sherry’s kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Sherry’s boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!