The Viper boeken?

Dj-The-Viper-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Viper boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Viper

Melvin Pelupessy is het grootste deel van zijn leven verslaafd geweest aan muziek, waardoor hij in de jaren 90 een carrière als producer en DJ begon. In de loop der jaren heeft The Viper op veel gerenommeerde dance-labels uitgebracht, waarbij hij zijn sound perfectioneerde, voordat hij zijn thuis vond bij Neophyte Records in 2011

Enorme vooraard Hits

De muziek van The Viper is energiek en hij heeft tijdens zijn carrière een enorme voorraad hits opgebouwd. Tracks als “Come As One”, “Bulletproof”, “Coming Home”, “Raging in the Dancehall” beginnen pas aan de oppervlakte te komen als het gaat om zijn discografie. Naast talloze solo-producties en samenwerkingen heeft The Viper enkele van de meest geliefde remixen en bootlegs in de harddansscene uitgebracht

Boekingen The Viper

Zijn uitgebreide geschiedenis reikt tot ver buiten de studio, want hij draait voor menigten over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Italië en Australië. Het is in zijn thuisland Nederland waar de hoogtepunten zich blijven opstapelen. Zijn geweldige vaardigheden achter de decks zijn waargenomen op feesten zoals Qlimax, Defqon.1 Festival, Decibel Outdoor Festival, Dance Valley en Thunderdome om er maar een paar te noemen

Van Hardcore tot Freestyle

2015 wordt een veelbelovend jaar voor The Viper, dat begon met zijn aankondiging resident van Pussy Lounge. Verwacht in de nabije toekomst veel van deze legendarische producer, want hij verlegt de grenzen van de Hardcore- en Freestyle-scènes tot het uiterste.

Kom in de stemming

The Viper boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Viper te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Viper wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Viper viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Viper online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Viper boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Viper kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Viper boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!