Theo van Cleef boeken?

Theo-van-Cleef-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Theo van Cleef boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Theo van Cleef

Theo van Cleef is geboren op 02-02-1956 te Nijmegen, eind jaren 80 is Theo in de muziek terecht gekomen en heeft hij bij verschillende bands gezeten. In 1990 is Theo van Cleeff solo gegaan en is sinds die tijd een goede bekende in zijn geboortestad Nijmegen vanwege van zijn uitzonderlijke zangkwaliteiten. Zijn publiek breidde zich uit toen hij in 1993 met zijn eerste CD-album op de markt kwam. Deze eerste CD was in eigen beheer opgenomen en de titel lag voor de hand: “The First”. Hij bevatte 14 covers van, voornamelijk Amerikaanse, songs.

“Some one for you”.

Deze CD was het startsein om ook eens elders in het land op te treden.
Na de vele optredens in zowel binnen- als buitenland werd het tijd voor een tweede album. Doch dit keer opteerde hij voor nieuw, speciaal voor hem geschreven, repertoire en op dit album verschenen 10 gloednieuwe nummers en slechts 2 opnieuw gearrangeerde covers. De titel van het 2e album is “Some one for you”.

Henny Huisman Soundmixshow (1996)

Na een optreden in de Henny Huisman Soundmixshow (1996) kreeg Rob Peeters van RPC Entertainment deze CD toegespeeld en hij besloot 2 titels eruit te tillen en deze geheel opnieuw op te nemen, dit onder bezielende leiding van producer/arrangeur John v.d. Ven en Hans Aalbers. Zo verscheen in augustus 1996 zijn eerste Cd-single “Cheryl Moana Marie” gekoppeld aan het zomerse door Defly v.d. Meulen geschreven “Tropical Island”.

Boekingen Theo van Cleef

Daarbij is het niet gebleven want in 1997 kwam de Cd-single”If I only had time” uit. Voor de liefhebber van het Nederlandstalige lied bracht Theo van Cleeff in 2000 het album “Impossible dream” uit met daarop 5 Nederlandstalige nummers, te weten “Ritme van de regen”, “In al mijn dromen”, “Raar gevoel”, “Gesloten ogen” en een Nederlandse uitvoering van “Cheryl Moana Marie”.

Kom in de stemming

Theo van Cleef boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Theo van Cleef te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Theo van Cleef wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Theo van Cleef viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Theo van Cleef online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Theo van Cleef boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Theo van Cleef kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Theo van Cleef boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!