Thomas Acda boeken?

thomas acda boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Thomas Acda boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Thomas Acda

De Noord-Hollandse cabaretier, acteur en zanger, Thomas Acda, kennen we vooral in combinatie met Paul de Munnik als Acda en De Munnik. De eerste show van dit duo in maart 1996 was genaamd Zwerf’On. De heren groeiden uit tot een van de meest succesvolle Nederlandse bands. Hun eerste CD ‘Acda en de Munnik’ stond ruim 100 weken in de album top 100. De songs ‘Kapitein Deel II’, ‘Het regent zonnestralen’, ‘Niet of nooit geweest’ en ‘Ren Lenny Ren’ zijn ware hits en vergaren veel airplay. Na bijna 20 jaar, waarin zij meerdere prijzen ontvingen waaronder een Edison (1999) en lief en leed deelde, besluiten Thomas en Paul in 2015 definitief uit elkaar te gaan. Ze geven een afscheidsconcert in het Vondelpark dat druk bezocht werd door recordaantal van meer dan 10.000 bezoekers. Drie rijen dik tot achter de vijver, die de laatste keer naar Acda en De Munnik komen luisteren. Hierna volgde een landelijke afscheidstournee. Thomas en Paul werden geridderd in de Orde van Oranje Nassau en ontvingen de Andreas Penning van de stad Amsterdam.

Toneelschool en kleinkunstacademie

Thomas heeft als achtergrond de Toneelschool en Kleinkunstacademie Amsterdam. Na zijn afstuderen speelt hij een rol in de televisieserie ‘In voor en tegenspoed’ en wordt hij toegevoegd aan de cabaretredactie van het populaire programma ‘Kopspijkers’. Ook neemt hij plaats in het panel van ‘Dit was het nieuws’.

Bekend van films en series

Vanaf 1997 speelt hij in een aantal films waaronder: ‘All Stars’, ‘Missing Link’ en ‘Lek’. De film ‘All Stars’, waarin hij de keeper Willem speelt, wordt een groot succes waardoor er een serie volgt. Er volgden daarna meerdere films als: ‘In Oranje’, ‘Alles is Liefde’ en ‘De Zevende Hemel’. Voor zijn rol in de populaire film ‘Alles is Liefde’ ontvangt Thomas in 2008 een Rembrandt. Thomas is ook vijf seizoenen lang te zien in de televisieserie ‘Jeuk’. Verder verschijnt Acda vanaf 2015 drie seizoenen als ongekend geliefde ‘Bad Guy’ in de politieserie ‘Flikken Maastricht’ en als godfather in de populaire misdaadserie ‘Penoza’.

Schrijver en regisseur

In 2015 debuteert Thomas Acda als romanschrijver met zijn boek ‘Onderweg met Roadie’. Thomas volgde in New York een semester screenwriting aan de filmacademie. In 2016 volgt zijn regiedebuut met de film ‘Fake’ gevolgd door ‘Oh Baby’ in 2017. Thomas is te zien als gast in het tv-programma: ‘Jeroen in California: Songs of Life’ en brengt samen met Jeroen van Koningsbrugge het nummer ‘Naturally’ uit. Daarnaast is hij bezig met het schrijven en componeren van de muziek voor de musical ‘De Marathon’ die in maart 2017 in première gaat in Rotterdam. Voor zijn muziek ontvangt hij een Musical Award voor Beste Muziek. Ook komt een gelijknamig album uit.

Boekingen Thomas Acda

In november 2017 gaat de musicalklassieker ‘Fiddler on the Roof’ (‘Anatevka’) in première in het Amsterdamse DeLaMar theater, in regie van Ruut Weissman. Thomas speelt de hoofdrol, Tevye. Voor deze rol ontving hij een Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol. De voorstelling speelt een heel seizoen langere series in acht grote Nederlandse theaters. Hierna begint hij met het schrijven en componeren van de muziek voor de musical ‘All Stars’ die in oktober 2018 in première gaat in Rotterdam. De try-outs voor zijn solo theatervoorstelling ‘Motel’ beginnen in oktober, de première is op 20 december 2018 in theater DeLaMar in Amsterdam en speelt daarna een tournee tot en met mei 2019.

Kom in de stemming

Thomas Acda boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thomas Acda te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thomas Acda wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Thomas Acda viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Thomas Acda online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thomas Acda boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Thomas Acda kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Thomas Acda boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!