Traudes boeken?

Traudes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Traudes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Traudes

TRAUDES zoekt de grens op tussen elektronische pop en hiphop door krachtige vocale melodieën te combineren met rap. Verwacht strakke ritmes, sterke songteksten en een meeslepende liveshow vol overtuiging en energie.

5-sterren track op Radio 2

In 2018 maakt TRAUDES zijn grote entree in de Nederlandse popscene. Met debuut single BACK DOWN wordt TRAUDES in januari uitgeroepen tot de eerste 3FM Talent van 2018, waarna de track wordt grijsgedraaid op nationale radio, en bovendien meer dan een miljoen keer wordt gestreamed. De track is ook Gerard Ekdom niet ontgaan en BACK DOWN wordt uitgeroepen tot 5-sterren track op Radio 2. Later in januari verschijnt de debuut EP CRLS & GRLS, welke vol staat met rauwe break-up verhalen tegen het decor van de stad Amsterdam: getuigenissen over donkere periodes van drank, drugs en vrouwen.

Boekingen Traudes

Achttien maanden na de release van debuut EP ‘CRLS & GRLS’ is TRAUDES terug met nieuwe nummers en een nieuwe sound. Net als op de eerste plaat zingt hij op het nieuwe album over persoonlijke situaties verwikkeld in een volwassen sound vol emotie. Hij is niet bang van zich te laten horen en heeft zijn hart op de tong liggen. Leugens en onpersoonlijkheid zijn tenslotte uit den boze in songteksten, leerde hij van de grote namen in de hiphop.

Kom in de stemming

Traudes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Traudes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Traudes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Traudes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Traudes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Traudes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Traudes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Traudes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!