Belle Perez boeken?

Belle-Perez-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Belle Perez boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Belle Perez

U kunt Belle Perez voor de presentatie van uw evenement, maar zij staat natuurlijk vooral bekend om haar hits die ze graag ten gehore brengt. Wilt u Belle Perez inhuren voor haar muziek? U kiest voor een artiest die op 29 januari 1976 geboren werd in het Limburgse Neerpelt. Ze is van Spaanse afkomst, maar ze groeide op in België. Ze spreekt vloeiend Spaans, waardoor u Belle Perez in kunt huren voor de zomerse hits die ze graag speelt, ook wanneer ze bij haar familie in het zuiden verblijft

Talentenjacht en Eurosong

Het is een talentenjacht waarin Belle Perez een nummer van Celine Dion zingt waarmee ze doorbreekt. Vervolgens mag ze een optreden doen bij Eurosong en tekent ze in Amerika een platencontract. Ze komt veel op televisie, op de radio en verschijnt in dure videoclips. Gaat u Belle Perez inhuren? Dan haalt u een artiest in huis die zelfs een tijdje vergeleken werd met Britney Spears.

Hits en Gouden platen

U kunt Belle Perez boeken vanwege haar geweldige uitstraling, maar ook vanwege de verschillende hits die zij heeft gehad. Wat dacht u bijvoorbeeld van Honeybee, This Crazy Feeling, Me and You en Hijo de la Luna, waarmee ze haar Spaanse temperament op een mooie manier tot uiting kon brengen. Ze krijgt de ene gouden plaat na de andere en doet onder andere 60 voorstellingen tijdens haar tour door Vlaanderen. U kunt Belle Perez boeken voor verschillende evenement, onder andere omdat ze veel ervaring heeft met diverse festivals.

Belle Perez in Nederland

In Nederland breekt Belle Perez door op het moment dat ze de hit Que Viva la Vida uitbrengt, de soundtrack van de film Madagascar. Vanaf dat moment gaat het hard met Belle Perez en boeken steeds meer mensen haar. Ze verkoopt onder andere de Heineken Music Hall uit en zorgt met El Mundo Bailando voor enorme verkooprecords. Belle Perez werkt inmiddels toe naar een meer volwassen look, onder andere door de theaters in Nederland en België aan te doen.

Grote shows

Het zijn de grote shows van Belle Perez waar we haar vooral goed van kennen. Met name haar nieuwe singles en nieuwe albums doen het standaard ontzettend goed in heel de Benelux. Wilt u Belle Perez boeken vanwege haar geweldige successen tot op dit moment? Wij zijn u er graag mee van dienst.

Boekingen Belle Perez

Belle Perez kan inmiddels putten uit een behoorlijk repertoire, waardoor ze een volledige avond met muziek kan vullen. U kunt Belle Perez boeken voor de presentatie en muzikale aankleding van uw evenement, maar u kunt haar daarnaast inhuren voor enkele nummers waarmee ze het publiek flink opzweept. Benieuwd naar de kosten of prijs van Belle Perez? Wij vertellen u er graag meer over.

Kom in de stemming

Belle Perez boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Belle Perez te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Belle Perez wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Belle Perez viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Belle Perez online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Belle Perez boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Belle Perez kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Belle Perez boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!