Lange Frans en Baas B boeken?

Lange-Frans-en-Baas-B-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lange Frans en Baas B boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lange Frans en Baas B

Lange Frans en Baas B ontstond van een jongensdroom van twee buurjongens uit Diemen-Zuid. Met hun gezamenlijke passies voor rappen en muziek maken, wilden ze net zo groot worden als Brainpower en Extince.  In 1997 begonnen zij de formatie D-Men, later uitgebreid met Yes-R en Brace. Lange Frans en Baas B brachten in 2004 als duo enkele singles uit. Hun singles ‘Moppie’ en ‘Zinloos’ werden dikke nummer 1-hits.

‘Het land van’

Met het nummer ‘Het land van’ scoorden de mannen in 2005 weer een nummer 1-hit. Vervolgens ontvingen Lange Frans en Baas B diverse prijzen zoals een Edison, 3FM Awards en TMF Awards. In 2009 besloten Lange Frans en Baas B een punt achter hun carrière te zetten.

Boekingen Lange Frans & Baas B

Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest. Tien jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden.  De vriendschap, de liefde en de passie voor muziek tussen Lange Frans en Baas B is weer terug. De muzikale missie wordt hervat!

Kom in de stemming

Lange Frans en Baas B boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lange Frans en Baas B te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lange Frans en Baas B wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lange Frans en Baas B viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lange Frans en Baas B online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lange Frans en Baas B boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lange Frans en Baas B kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lange Frans en Baas B boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!