Walking Table – Winter Koningin boeken?

walking table winter koningin boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Walking Table - Winter Koningin boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Walking Table – Winter Koningin

Ben jij al bekend met onze leuke en opvallende Walking Table? Deze spontane animatie act valt zeker op en is tijdens vele evenementen in te zetten. Boek deze opvallende, mobiele animatie act voor jouw winterse event. Onze Winter Koningin komt met haar Walking Table naar jouw evenement. Uit haar mobiele tafel klinkt gezellige muziek.

Al babbelend loopt zij over het evenement en voorziet de bezoekers van een heerlijke traktatie. En dat is niet zomaar een traktatie. Onze Winter Koningin neemt namelijk overheerlijk winterse slagroom soezen mee. 750 stuks! Uiteraard is onze Walking Table ook prima geschikt voor Kerstborrels.

Boekingen Walking Table – Winter Koningin

Zo kan onze Winter Koningin bijvoorbeeld welkomstdrankjes klaar zetten op haar tafel om te serveren aan alle binnenkomende gasten. Gedurende de avond kan de Walking Table ingezet worden om bijvoorbeeld hapjes uit te delen in de gasten. Heb je zelf een leuk idee, laat het ons weten. Zeker weten dat we er een mouw aan kunnen passen.

Walking Table – Winter Koningin boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Walking Table – Winter Koningin te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Walking Table – Winter Koningin wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Walking Table – Winter Koningin viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Walking Table – Winter Koningin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Walking Table – Winter Koningin boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Walking Table – Winter Koningin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Walking Table – Winter Koningin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!