William Jenninx boeken?

William-Jenninx-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

William Jenninx boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie William Jenninx

Wim Franke, aka William Jenninx, is een Nederlandse dance dj/producer uit Amsterdam. Op zijn 14e startte hij met DJ-ing. Eerst als hobby, later als zijn beroep. Als twintiger begon hij een management- & boekingskantoor en een studio- & audiobedrijf. Het ondernemen in deze verschillende velden van de entertainmentindustrie vormde zijn visie en persoonlijkheid.

Boekingen William Jenninx

Vele jaren was hij bevoorrecht om een belangrijke rol als ‘spin doctor’ te spelen in het ontwikkelen van carrières van diverse Nederlandse artiesten en acteurs. Zijn creatieve en commerciële wijze om succesvolle projecten te ontwikkelen is bij velen bekend in Nederland. Maar zijn passie voor DJ-ing is altijd gebleven, en sinds hij in 2014 weer begon met produceren besloot hij om zijn DJ-carrière opnieuw tot zijn hoofdactiviteit uit te roepen. Inmiddels iets ouder dan 14 maar wel met dezelfde energie en onbevangenheid. Interactie en vooral lol maken met publiek middels muziek is zijn grote passie.

Kom in de stemming

William Jenninx boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om William Jenninx te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u William Jenninx wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met William Jenninx viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u William Jenninx online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

William Jenninx boeken

Dus bent u benieuwd hoe u William Jenninx kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

William Jenninx boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!